Burlövs kommun
www.burlov.se

Miljödagar 21-22 april 2017

Är miljön och närmiljön viktig för dig? Var med du också! Gör en insats som skräpplockare på miljödagarna! Under dagarna kan du också passa på att lära dig mer om miljö, energi och klimat.

Nationella skräpplockardagar

Miljödagarna samordnas med Håll Sverige Rents skräpplockardagar - en manifestation för alla som är emot nedskräpning och för en god miljö.

Plocka skräp den 21-22 april - visa att nedskräpning inte är ok!

 

Samlingspunkterna i kommunen är två stationer, en vid Burlöv Center och en vid Ica Nära i Åkarp. Där får du möjlighet att träffa energirådgivare och medarbetare från VA SYD och Burlövs kommun.
Passa på att ställa frågor om miljö, energi och återvinning! På fredagen finns Åkerbruket vid Burlöv Center, passa på att fynda bland återvunna prylar.

Alla kan delta!

Kommunens skolor och förskolor går i bräschen, men även privatpersoner, föreningar och företag kan delta och får då hjälp med material och sophämtning.

 

Anmälda skolor, föreningar och företag får material

Till skolor, förskolor, föreningar och företag som anmält sig levererar vi material och hämtar det insamlade skräpet efter överenskommelse i så hög omfattning vi mäktar med. Normalt brukar det inte vara några problem!

Anmälan senast den 25 mars

Det är viktigt att anmälan görs när anmälningsportalen öppnar den 15 februari och innan den stänger den 26 mars. Se mer nedan.


Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
Skriv till oss via webbformulär »öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:
2017-03-09