Burlövs kommun

Digitala Burlöv

Foto: Scandinav Bildbyrå/Johnér

Digitala verktyg i undervisningen, e-tjänster för tillståndsansökningar, pekskärmar på äldreboendena – den tekniska utvecklingen är oundviklig. Den 11 oktober bjuder Burlövs kommun därför in till en temadag om digitalisering i kommunen och samhället i stort.

Med en blandning av interna och externa talare, gruppdiskussioner och montrar från kommunens egna verksamheter hoppas vi inspirera, informera och bjuda in till samtal kring vår digitala framtid. Oavsett om du är teknikskeptiker eller frälst digiälskare är vårt mål att väcka nya tankar som du kan ta med dig hem.

Något för alla 

På Digitala Burlöv ska det finnas något för alla. Ämnena för föredragen varierar från digitalt utanförskap, via digitala redskap som används redan idag, till visioner om vår digitala framtid. Läs mer under rubriken Våra talare.

 

Vi anordnar också gruppdiskussioner om digitaliseringen i kommunens olika verksamheter. Diskussionerna är öppna för alla, men anmälan krävs. Du kan läsa mer och anmäla dig under rubriken Vad tycker du?

 Träffa verksamheterna

I lokalerna kommer vi även att ha montrar från flera av kommunens verksamheter. Här kan du ställa frågor och få mer information om det arbete vi gör. Fråga om fiber hos Burlövs Öppna Stadsnät, hör hur biblioteken arbetar med digitalisering och för att hjälpa våra medborgare på vägen eller prata med medborgarservice om kommunens kommunikationskanaler. Våra talare Helen Nilsson och Olle Strömbeck och deras kollegor finns också på plats i varsin monter för att berätta mer om hur vi använder digitala redskap i äldrevården och skolan.

När, var, hur?

Datum och tid: 11 oktober, kl. 13.30-18.00

Plats: Mötesplatsen, Dalbyvägen 51, Arlöv

Kostnad: Gratis

 

Digitala Burlöv arrangeras med anledning av eMedborgarveckan, en nationell kampanjvecka med fokus på e-tjänster och ökad digital delaktighet. I programmet för Digitala Burlöv hittar du exakta tider för de olika programpunkterna.

 

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
Skriv till oss via webbformulär »öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:
2017-09-14