Burlövs kommun
www.burlov.se

Grundläggande vuxenutbildning

Kurser inom grundläggande vuxenutbildning är till för dig som saknar kunskaper som uppnås i grundskolan. Kurserna ger också kunskaper som man behöver för att delta i samhälls- och arbetslivet och möjliggör fortsatta studier. Du kan kombinera studier inom grundläggande vuxenutbildning med studier inom SFI och gymnasial vuxenutbildning.

 

Du kan läsa kurser inom grundläggande vuxenutbildning som schemabunden dagkurs  och som flexibel kurs. Kurserna har kontinuerligt intag. Du kan kombinera studier inom grundläggande vuxenutbildning med studier inom SFI och gymnasial vuxenutbildning.


Det finns många kurser inom grundläggande vuxenutbildning. Vi erbjuder en del av dessa hos oss på Komvux Burlöv och en del hos andra utbildningsanordnare. Kontakta någon av våra studie- och yrkesvägledare för information om vilka kurser du kan läsa hos andra utbildningsanordnare.

 

Kurser inom grundläggande vuxenutbildning ger dig en bra grund för dina fortsatta studier inom till exempel gymnasial vuxenutbildning. Du får ofta göra ett test före studierna så att våra lärare kan lägga upp undervisningen så att den utgår från dina förkunskaper i ämnet och bygger vidare på dessa.


Sök till grundläggande vuxenutbildning genom webbansökan eller ta kontakt med Studie- och yrkesvägledare Eva Åkesson,

e-post: eva.akesson@burlov.se, tfn: 040-625 65 38.

Grundläggande kurser på Komvux Burlöv

Om du har avslutat dina SFI-studier är nästa steg oftast svenska som andraspråk. Svenska läser du som har svenska som modersmål. Kunskaper i engelska behövs både inom yrkeslivet och för fortsatta studier och inom grundläggande engelska kan du börja där du är, oavsett om du är nybörjare eller har kommit längre. Matematik och Samhällskunskap ger dig både kunskaper i ämnena, och det svenska språket kopplat till ämnena, vilket ger en bra grund inför de gymnasiala kurserna.


  • Engelska, delkurser 1-4
  • Matematik, delkurser 1-4
  • Samhällskunskap
  • Svenska, delkurser 1-4
  • Svenska som andraspråk, delkurser 1-4

Kontakta oss

Komvux

040-625 65 32

040-625 65 33

komvux@burlov.se

Post: Box 43, 232 21 Arlöv

Besök: Lundavägen 26 i Arlöv

Följ oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Senast uppdaterad:
2017-03-22