Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Nyföretagande i Burlövs Kommun

Burlövs Kommun har tillsammans med Nyföretagarcenter Syd och Burlövs Företagsgrupp arbetat fram en struktur med olika programpunkter i ett gemensamt Nyföretagarstöd. Grundläggande är att entreprenöriella personer som vill starta företag, ska få hjälp med kunskap, stöd och inspiration.

Följande delar ingår i Nyföretagarstödet:

Min Företagsidé – en gång i månaden erbjuder vi intresserade att träffa oss digitalt under en timme. Allt för att ha låg ribba och lära känna varandra helt opretentiöst.

Våga, våga träff – årligen bjuder vi tillsammans in till en fysisk träff med tema Nyföretagande. Alla är välkomna och tanken är att andra nystartade företagare inspirera och berättar om sin ”nyföretagarresa”. Varje träff har ett tema och bygger på att nätverka med andra likasinnade.

Mentorsmöjlighet – är du som nystartad företagare intresserad av att få kostnadsfritt stöd av mer erfarna företagare så finns detta nätverk av personer som brinner för att hjälpa andra nya företagare framåt i sin utveckling. För flera nya företagare har detta visat sig vara en pusselbit som ger stor framgång.

Företagskonsult – Du har möjlighet att boka tid för kostnadsfri företagsspecifik företagsutveckling, där ni diskuterar ditt företags möjligheter och utveckling. Företagskonsulten du kommer träffar arbetar med affärsutveckling och har god kunskap om företagsutmaningar. Varje träff är 1 timme och varje företag har möjlighet till tre träffar.

 

Följande träffar hittar ni i näringslivskalendern på Burlövs kommuns hemsida.

 

Därutöver kan företagare vända sig till Burlövs kommuns Företagslots och boka en tid. På Företagslotsen presenterar företagaren sin idé och vad företagaren behöver hjälp med. Nya företagre får ett vykort med information om Burlövs kommuns näringsliv och våra samarbetspartners.

 

Senast uppdaterad:

Näringslivsnyheter