Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Säljcoaching för enmansföretagare

Att vara enmansföretagare och hinna med att anpassa sig till det föränderliga företagsklimatet som råder och att dessutom navigera genom dessa utmaningar, kan vara svårt. Samtidigt som tid behöver prioriteras för säljaktiviteter och uppföljning för att säkerställa bolagets kommande intäkter.

I höst med startdatum den 27 september erbjuder därför Burlövs kommun tillsammans med Business Port/Staffanstorps kommun ett kraftigt prismässigt subventionerat program under 3 månader där du som enmansföretagare får ett sammanhang och nya kunskaper/verktyg inom försäljning tillsammans med andra ensamföretagare.

 

Programmet innehåller bland annat:

Proaktivt och strukturerat tillvägagångssätt vid försäljning med enkla kraftfulla säljverktyg. Säljpsykologi för att komma över egna mentala hinder för öka effekten av sina säljinsatser. Därutöver kommer du tillsammans med andra i programmet att coachas av en erfaren säljcoach på dina egna satta mål och aktiviteter. Värdet av att vara med är att säkerställa att du lyckas med ditt säljarbete framöver.

 

Programmet riktar sig till alla med kundkontakt, oavsett erfarenhetsnivå, och syftar till att hjälpa dig att uppnå fler framgångar och överkomma marknadens utmaningar.

 

Boka upp dagen redan nu.

Mer information och anmälningsinformation kommer efter sommaren.

 

Detta projekt finansieras delvis genom Region Skåne och är ett samarbete mellan Burlövs kommun och Staffanstorps Kommun. Förutom Säljcoachning för enmansföretagare kommer vi erbjuda VD-nätverk för små – och medelstora bolag, IT-säkerhet samt varför man ska ha en extern styrelse. Håll utsikt efter inbjudningar!

Burlövs kommun i samarbete med Staffanstorps kommun/Business Port och Region Skåne

Senast uppdaterad:

Näringslivsnyheter