Burlövs kommun

Publiceringsdatum: 2017-09-08

Succé vid invigningen av Mötesplatsen!

Det var fullsatt i lokalen på Dalbyvägen 51 när det var dags för officiell invigning av Burlövs nya samlingspunkt, som har fått det passande namnet Mötesplatsen!

Efter att så sakteliga ha smugit igång verksamheten under sommaren var det många som kom till den officiella invigningen av kommunens nya verksamhet "Mötesplatsen" på Dalbyvägen 51 i Arlöv.

Ett nytt koncept för Burlöv

Socialchef Lars Wästberg, berättade hur tankarna på en mötesplats för såväl gamla som unga har mognat fram de senaste åren. Tillsammans med Burlövs Bostäder AB växte konceptet fram och när det visade sig att lokalerna på Dalbyvägen 51 skulle kunna renoveras och användas gick man från tanke till handling.

Ordförande klippte det blågula bandet

Socialnämndens ordförande, Inger Borgenberg, som högtidligen klippte det blågula bandet, framhöll personalens goda ansträngningar för att skapa en ny energigivande och glädjefylld plats för kommunens invånare. Musikskolan framförde både fanfar vid bandklippningen och spelade för alla besökarna.

Öppettider och servering

Lokalerna är renoverade på ett fantastiskt sätt, det är ljust och fräscht. Ett modernt kök med personal från Kostenheten finns i lokalerna för servering av såväl fika som lunch.

Mötesplatsen är öppen vardagar mellan 09.00 och15.30. Har du vägarna förbi är Mötesplatsen absolut värt ett besök för exempelvis en fika och en stunds samtal. Håll utkik framöver i kommunens evenemangskalander för att se vad som händer på Mötesplatsen.

Redan populär mötesplats!

Den fullsatta lokalen vid invigningen visar att på bara ett par månader har Mötesplatsen blivit just den succé som alla engagerade medarbetare hoppats på. Fler hälsas välkomma att delta i verksamheten och komma med idéer om nya, spännande aktiviteter. Det vi kan göra möjligt vill vi genomföra för medborgarna i Burlöv!

Senast uppdaterad:
2017-10-24