Burlövs kommun
www.burlov.se

Lekplatser - Rinnebäck och Svanetorp

skissbild av ny lekplats

Detalj från skissen över Svanetorps nya teamaleklats

Projektet är för tillfället i entreprenadfasen

Under vintern 2022-2023 anläggs två nya lekplatser i kommunen.

Rinnebäck

På uppdrag av Burlövs kommun kommer Peab att bygga bland annat en multiarena, en bouleplan, planteringsytor och ny lekutrustning på grusplanen inom Rinnebäck. 

Arbetsområdet kommer stt stänglas med byggstaket. Under arbetets gång kommer det att framföras arbetsfordon och maskiner via gång- och cykelbanan från Virvelvägen. 

 

Förslaget till nyproduktion är framtaget utifrån förslag från medborgare i närområdet, främst ungdomar, medan lekplatsens utveckling görs i samråd med en närliggande förskola. Rinnebäck blir en aktivitetslekplats.

Rinnebäck lekplats

Svanetorp

 

På uppdrag av Burlövs kommun kommer Peab att bygga en lekplats, norr om Svanetorpsskolan.  Arbetsområdet kommer att stängslas in med byggstaket. 

Under arbetet kommer det att framföras arbetsfordon och maskiner via gång- och cykelbanan från Albovägen, in mot Skånevägen och sedan norrut mot arbetsområdet. 

 

Temat för Svanetorps nya lekplats är "rörelse" och är en nyproduktion. Lekplatsen är framtagen utifrån förslag från elever på Svanetorpskolan och representanter från en villaförening.

Svanetorp lekplats

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv » Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:

Bygga, bo & miljö