Burlövs kommun
www.burlov.se

E-förslag

E-förslag är till för dig som vill lämna förslag till kommunens politiker om hur Burlövs kommuns verksamhet och service kan utvecklas och förbättras. Förslaget publiceras här på vår webbplats. Andra medborgare kan stödja ditt förslag genom att skriva under det.

Vem kan skicka in förslag?

Alla kan skicka in förslag, såväl invånare i Burlövs kommun som andra. Det finns inte heller någon åldersbegränsning, vilket betyder att barn och ungdomar också kan skicka in och skriva under förslag. 

Registrera Medborgarkonto

För att kunna lämna ett e-förslag måste du registrera ett medborgarkonto med ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det är för att vi ska kunna kontakta dig vid eventuella frågor. Det kan du göra i samband med att du lämnar ditt förslag på formuläret nedan. Medborgarkonton kan enbart registreras av enskilda personer.

Skriva under ett förslag

E-förslag som går att skriva under hittar du under rubriken "Aktuella e-förslag". Vem som helst kan skriva under ett e-förslag. Det gör man genom att fylla i namn och e-postadress.

Läs mer om hur det går till att lämna ett e-förlag under rubriken "Om e-förslag".

 

Lämna ditt förslag på formuläret nedan. Tänk på att förslaget ska vara så konkret som möjligt.

Behandling av personuppgifter

Genom att lämna ett e-förslag eller rösta på ett e-förslag innebär att du samtycker till att vi behandlar dina personuppgifter.

 

Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att du klickar på "Skicka" i formuläret godkänner du att Burlövs kommun lagrar dina uppgifter.

Burlövs kommuns ansvar för dina personuppgifter

Burlövs kommun är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. För att i tillämpliga fall begära tillgång till, rättelse, radering eller begränsning av behandling gällande dina personuppgifter eller för att invända mot behandlingen kan du kontakta oss på dataskyddsombud@burlov.se.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
Skriv till oss via webbformulär »öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:
2019-07-29

Kommun & politik