Burlövs kommun
www.burlov.se

Tyck om Burlöv

För oss är det viktigt att få reda på vad du som invånare eller besökare i Burlövs kommun tycker om den service och de tjänster som vi utför. Det kan vara beröm, klagomål, åsikter, förslag eller en felanmälan.

Dina synpunkter hanteras enklast och snabbast elektroniskt. Du anger din synpunkt och skickar den till oss. Snabbt och enkelt. 

Din synpunkt

Skriv så tydligt som möjligt din synpunkt eller felanmälan. Gäller din synpunkt en särskild enhet (t.ex. en skola eller ett äldreboende) ber vi dig ange enhetens namn i rutan "Särskild enhet/plats/del".

För felanmälan ber vi dig ange mer exakt platsangivelse (gärna adress) i rutan "Särskild enhet/plats/del".

Behandling av personuppgifter

Om du vill ha personligt svar på din synpunkt fyller du i dina kontaktuppgifter. Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att du klickar på "Skicka" i formuläret godkänner du att Burlövs kommun lagrar dina uppgifter.

Burlövs kommuns ansvar för dina personuppgifter

Burlövs kommun är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. För att i tillämpliga fall begära tillgång till, rättelse, radering eller begränsning av behandling gällande dina personuppgifter eller för att invända mot behandlingen kan du kontakta oss på dataskyddsombud@burlov.se.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
Skriv till oss via webbformulär »öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:
2019-11-11

Kommun & politik