Burlövs kommun
www.burlov.se

Frågor och svar om hur vi arbetar med corona-viruset

Observera!

2021-05-04: Krisledningsstaben sammanträder vid behov, för närvarande 1 gång/vecka. Informationen som står på den här sidan är korrekt och kommer att uppdateras om det sker förändringar i det epidemiologiska läget eller ändrade rekommendationer från myndigheterna.

Reviderad information 2021-05-04

Sedan vaccinering av medarbetare och brukare genomförts under inledningen av 2021 har vi sett en kraftig minskning av fall av Covid-19.


Vid en konstaterad smitta på ett särskilt boende informeras den boendes anhöriga om samtycke till informationsöverföring finns. Övriga boende och deras anhöriga kommer att få besked om att smitta finns inom samma enhet på ett boende.

Vi följer de riktlinjer som Vårdhygien Skåne tagit fram. Region Skåne ansvarar för provtagning av misstänkt smitta hos patienter och medarbetare. Läs mer om provtagning av Covid-19 i Skåne på Region Skånes webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Daglig verksamhet öppnade till viss del sin verksamhet från den 1 oktober 2020. De personer som är berörda har informerats.

Mötesplatsen är stängd tills vidare och det går i dagsläget inte att bedöma när de kommer att öppnas igen. Information gällande en eventuell öppning kommer att publiceras på kommunens webbplats.

För övriga publika mötesplatser som bibliotek, bad och idrottsanläggningar följer vi de rekommendationer som gäller, se information för varje verksamhet och vad som är aktuellt för närvarande.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv » Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:

Kommun & politik