Burlövs kommun
www.burlov.se

Sommarlov 2020

Sommarboken

För alla 0-25 år. Se här hur det går till.


Upptäck naturen i sommar!

Kom till biblioteket och låna en upptäckar-ryggsäck! Vi har färdiga ryggsäckar till utlån med både böcker och annat material för spännande utflykter. Det finns 5 olika teman: Insekter & kryp, Fåglar, Odling, Stranden och Utelekar. För barn från ca 4 år och uppåt.


Pysselpåsar

Under sommaren kan du komma till biblioteken i Arlöv och Åkarp och hämta en pysselpåse som du får ta med hem, helt gratis. Massor av skoj sommarpyssel för regniga eller soliga dagar!


Bokjakt

På vårt instagram @barnbibblanburlovlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kommer det att dyka upp kluriga ledtrådar som tar dig på en skattjakt genom Arlöv eller Åkarp. Hitta platserna vi söker efter, fota och lägg upp en bild, så får du en bok i belöning!


Pop-up

I sommar kommer bibliotekets lådcykel lastad till olika platser i Burlöv! Låna böcker, få boktips till din sommarläsning och delta i kluriga quiz och roliga tävlingar med böcker i pris. På onsdagar i udda veckor kommer vi att vara på Svenshögsområdet tillsammans med ungdomsgruppen och på tisdagar i jämna veckor på Möllegården kultur. Håll utkik på vår Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för fler detaljer!

24 juni - 4 augusti kl 13.00 - 16.00

Senast uppdaterad:
2020-06-10