Burlövs kommun

GRL

GRL – Gemenskap och Rörelse för tjejer i Burlöv Kommun. En del av Starka Steg Rörelseprojekt för ökad fysiska aktivitet och rörelseförståelse

 

Nu har du som tjej möjlighet att dansa helt gratis med erfarna danslärare, och även testa på Burlövsbadets moderna gym!

Vi övar på danser och tränar grunderna i dansstilarna och går på gym. Ingen förkunskap krävs, för alla tjejer mellan 12-20 år.

Var och när?

Träningstyp

Dag

Tid

Plats

Ledare

Streetdance

Tisdagar

16.00-17.00

Kulturskolan

Maria

Prova att gymma

Onsdagar

15.30-16.30

Burlövsbadet

Maria

Dancehall/afrobeat

Fredagar

17.00-18.00

Vårbogården

Leonita

 

Ingen föranmälan, bara kom!

Leonita

Dancehall/afrobeat med Leonita

Under dessa dansklasser utvecklas vi ständigt till det bättre. Vi fokuserar på energin och kraften vi har inom oss. Den stora danslokalen används som en möjlighet att släppa ut olika känslor såsom glädje, ilska och sorg genom dansen för att sedan lämna med en lättnad i kroppen. Det är en klass för alla, inga förkunskaper krävs! Vi samarbetar och skapar förståelse för varandra för att få en fin och harmonisk stund tillsammans. Hoppas att just DU vill delta!

 

Gymma på Burlövsbadet

Kom och träna gratis med andra tjejer på Burlövsbadets nya gym! Det finns möjlighet att antingen träna själv eller att vara med på cirkelträning i grupp med andra. Styrketräna i maskiner eller konditionsträna på löpband-välj själv! Maria finns på plats som coach. Välkommen att prova på!

 

 

 

Streetdance med Maria

Kom in i en kravlös miljö där vi har en rolig stund tillsammans. Vi dansar till hiphop-, house- och popmusik och du får lära dig grunderna i de olika dansstilarna. Kom som nybörjare eller om du dansat tidigare, vi försöker anpassa nivån för alla.

Senast uppdaterad:

Kultur & fritid