Burlövs kommun

onsdag 1 april, 16.30

Företagsskola med Thomas Önnevik

Används i broschyren om kommunens värdegrund.

Tema: Hur lyfter du din affärsplan för att skapa tillväxt?

Affärsplanen har stor betydelse för god tillväxt och utveckling. Varje företag behöver gå igenom och revidera sin affärsplan med jämna mellanrum så den stämmer överens med företagets aktuella målsättningar och planer. Under företagsskolan går vi igenom hur man kan jobba aktivt med sin affärsplan och använda den som ett verktyg för sin verksamhet.


Thomas kommer också att ställa utmanande frågor och trigga oss till att göra vår hemläxa med våra affärsplaner. Thomas delger sina kunskaper kring ämnet och varvar teori och diskussion på ett lättsamt och lärorikt sätt. Alla företagare som deltar på denna företagsskola får möjlighet att boka in 1h med Thomas där han tillsammans med er går igenom er specifika plan.


Bjud gärna med kollega eller en vän från ditt nätverk och glöm inte att anmäla er på länken nedan!


Tid: 16.30-18.00 kom i god tid. Fika serveras från 16.15.

Var: Medborgarhuset, Arlöv.

Anmälan: Senast 25 mars via denna länk.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Om Thomas Önnevik:

Thomas Önnevik är civilekonom och har under många år arbetat med ledarskap, grupp- och organisationsutveckling inom den privata och offentliga sektorn samt inom svensk idrott. Han har även under flera år undervisat som lärare på högskola och universitet inom ämnet ledarskap och organisation. Inom idrotten har han lång erfarenhet av ledarskap från ungdomsverksamhet till landslagsnivå.

 

Arrangemanget genomförs i samverkan med Nyföretagarcenter Syd.

 

Senast uppdaterad:
2020-01-14