Burlövs kommun

Vi hittar vägar framåt!

Vi bjuder här på intervjuer från lokala företagare i Burlövs kommun, som inspirerar till förändring och skilldrar sin vardag. De flesta företag har påverkats av den rådande pandemin (Covid-19). Det är vår förhoppningen att företag i kommunen kommer klara de ekonomiska konsekvenserna, genom att arbeta smart och hitta nya lösningar för sina verksamheter.

Burlövs kommuns näringsliv har varit i kontakt med lokala företag för att ta del av lite tips som företagen vidtagit:

 

  • Ställ inte in, ställ om
  • Vi hittar vägar framåt

 

Inyervju: Burlövs kommuns näringsliv träffar FrontPac.

FrontPac är Skandinaviens ledande tillverkare av förpackningar i offsettryckt wellpapp. Företaget är beläget i Arlöv, och efter det senaste förvärvet av Antpac (2019) är de idag cirka 150 anställda och har en omsättning på omkring 300 miljoner SEK.


Martin Enocson vd på FrontPac berättar att företagsledningen identifierade tidigt att Corona kunde bli ett problem för koncernen; förpackningstillverkare, kontraktpackare och logistikpartner till företagets kunder har påverkats av epidemin. Läs hela intervjun med FrontPac här.


Skriv gärna och berätta!

Har ditt företag vidtagit nya smarta lösningar som fungerar bättre för verksamheten under rådande coronapandemi? Skriv gärna och berätta för oss. Vi kommer fortsätta göra intervjuer och publicera mer inspiration till nya vägar framåt.


Kontakt:

Anna Stening Frost

projektledare, Burlövs kommun

anna.frost@burlov.se

Kontakta oss

Näringslivssamordnare

Krister Persson

040-625 63 29
krister.persson@burlov.se

Anna Stening Frost

040-625 61 80

anna.frost@burlov.se

Näringslivssamordnarens ansvar är att vara den enkla vägen in till kommunen när du har frågor eller behöver hjälp med kommunal service för att lyckas med din verksamhet. Näringslivssamordnaren hjälper dig gärna och förmedlar kontakt till övriga tjänstepersoner beroende på ärende. 

Senast uppdaterad:

Näringsliv & arbete