Burlövs kommun
www.burlov.se

Leverantörer av Burlövs kommuns julgåva 2020

Santa Claus giving a Christmas gift with ribbon, hands close up, top view, letters and presents on background

Vi är alla varse om att 2020 inte varit ett vanligt år. För att fortsatt stötta näringslivet under corona-pandemin och samtidigt göra något extra för kommunens medarbetare har Burlövs kommun valt att ge en julgåva till sina närmare 1 500 medarbetare.

 

Pandemin påverkar vardagen och det extra arbete som våra verksamheter dagligen lägger ner för ökad säkerhet passerar inte obemärkt förbi. Kommunen känner stor stolthet över hur organisationen sluter upp och tillsammans hanterar den dagliga verksamheten, trots alla utmaningar.

Burlövs kommun vill därför rikta ett stort tack till sina medarbetare och samtidigt stötta det lokala näringslivet. Det gör Burlövs kommun med en gåva i form av ett presentkort till alla anställda som de kan lösa in hos lokala företagare. Gåvan har ett värde av 1 000 kronor och kan delas upp på tre betaltillfällen.

Det är 29 företag som valt att bli leverantörer till Burlövs kommuns julgåva 2020. Det fanns möjlighet att anmäla sitt intresse fram till den 8 december 2020. Nu är intresseanmälan stängd.

Vi ser fram ett fint samarbete och det är tillsammans vi kan göra skillnad!


Vänliga hälsningar


Lars Johnson
Kommunstyrelsens ordförande, Burlövs kommun


Lars-Åke Ståhl
Kommundirektör, Burlövs kommun


Tillsammans med kommunstyrelsen i Burlövs kommun.

Kriterier för att vara leverantör

Företaget måste uppfylla nedanstående kriterier:

  • Inneha en F-skattsedel
  • Företaget ska ha ett registrerat arbetsställe inom Burlövs kommun.
  • Ha en årlig omsättning på minst 250 000 kronor, eller ha registrerat företaget senast 2019-01-01.
  • Vara flexibel för kortinnehavaren att kunna dela upp beloppet på tre köptillfällen under aktuell period.
  • Garantera att gåvan inte kommer att godkännas som betalning för receptbelagda och icke receptbelagda läkemedel, varor från systembolaget, tobak, spel & lotter eller för alkohol vid restaurangbesök.
  • Varan eller tjänsten ska gå att hämta ut inom Burlövs kommun till och med den 31 december 2021.
  • Att företaget registrerar sig i Burlövs kommuns betalningssystem. (Vi samverkar med Sparbanken Skåne och Payex kring denna presentkortslösning, du som företagare behöver inte nyttja Sparbankens lösningar i övrigt). Varje köp ska hanteras via det onlinebaserade betalningssystemet, vilket kräver att du har tillgång till en internetuppkopplad enhet (dator/tablet/smartphone)


Mottagaren av kommunens julgåva 2020 väljer själv vilket av leverantörerna som hen vill spendera sin gåva hos. Därför finns inte någon garanti för att din medverkan som leverantör leder till försäljning.

Kontakta oss

För frågor om julgåva 2020

Telefon 040-625 60 00

E-post: personal@burlov.se

Senast uppdaterad:

Näringsliv & arbete