Burlövs kommun
www.burlov.se

Rådgivning företag - NFCS

Nyföretagarcenter Syd (NFCS) erbjuder dig som driver ett företag eller funderar på att starta eget företag konfidentiell och kostnadsfri rådgivning!

Burlövs kommun är samarbetspartner

Thomas Önnevik

Thomas Önnevik

Vi vill hjälpa dig som vill satsa på företagande i kommunen. Därför har vi ett samarbete med Nyföretagarcenter Syd. De erbjuder kostnadsfri företagsrådgivning för etablerade och nya företag genom Thomas Önnevik.

 

Thomas Önnevik är civilekonom och har under många år arbetat med ledarskap, grupp- och organisationsutveckling inom den privata och offentliga sektorn samt inom svensk idrott. Han har även under flera år undervisat som lärare på högskola och universitet inom ämnet ledarskap och organisation.

Kostnadsfri rådgivning

Nyföretagarcenter Syd erbjuder dig som driver ett företag eller funderar på att starta eget företag konfidentiell och kostnadsfri rådgivning inom flera områden som rör ditt företagande. Nyföretagarcenter Syd är självständigt och neutralt i förhållande till etablerade företag, organisationer och myndigheter.


Nyföretagarcenter Syd är det bollplank och den lots som såväl nya som etablerade företagare behöver! För att boka en rådgivning kontakta Thomas Önnevik på e-post: onnevik@fafnerkonsult.se.

 

Tveka inte att ta kontakt, vi hittar en tid som passar dig!

Vill du läsa mer?

Kontakta oss

Näringslivssamordnare

Krister Persson

040-625 63 29
krister.persson@burlov.se

Anna Stening Frost

040-625 61 80

anna.frost@burlov.se

Näringslivssamordnarens ansvar är att vara den enkla vägen in till kommunen när du har frågor eller behöver hjälp med kommunal service för att lyckas med din verksamhet. Näringslivssamordnaren hjälper dig gärna och förmedlar kontakt till övriga tjänstepersoner beroende på ärende. 

Senast uppdaterad:

Näringsliv & arbete