Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Är du en av våra nya timvikarier inom hem- och äldrevården?

Blommor i en vas framför en grupp äldre människor som sitter vid ett bord.

Vill du jobba extra med något meningsfullt? Just nu söker hemvården och äldreomsorgen i Burlövs kommun efter timvikarier.

Vill du arbeta som timvikarie?

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan för att arbeta som timvikarie hos oss inom äldreomsorgen i Burlövs kommun. Det är administratörer som kommer ta emot din ansökan och ta kontakt med dig om du kommer vidare i rekryteringsprocessen. Vi har tyvärr inte möjlighet att lämna individuell återkoppling på din ansökan, men vi sparar den under ett år.

Hur ansöker jag?

För att ansöka skickar du ett mejl till: administrationen@burlov.se.

Bifoga ditt CV och ett kort personligt brev. Skriv gärna om du vill arbeta på särskilt boende inom äldrevården eller inom hemvården.

 

Om du går vidare i rekryteringsprocessen behöver du också lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Du begär själv ut utdraget från polisen. Information om hur du gör hittar du på polisens webbplats:

Vem är du?

Vi söker dig som har fyllt 18 år och som gillar att arbeta med människor, samt har en god samarbetsförmåga. Du är lugn och stabil i stressade situationer och flexibel när det behövs. Det är meriterande om du har tidigare omvårdnadsutbildning eller arbetslivserfarenhet inom området, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Du som söker behöver också kunna läsa och kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Körkort är en fördel, men inget krav, inom hemvården. Däremot behöver du kunna cykla för att arbeta inom hemvården.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som vikarie hos oss får du möjlighet att stödja våra verksamheter vid ordinarie personals frånvaro. Du kan antingen arbeta på ett särskilt boende eller inom hemvården. På våra boenden hjälper du brukaren med omvårdnad, de vardagliga sysslorna och andra behov som uppstår. Du arbetar tillsammans med annan personal och därför är det viktigt att du kan samarbeta. Samtidigt behöver du ta egna initiativ i arbetet.

 

Inom hemvården går du hem till brukaren i dennes hem. Du hjälper brukaren med de behov som hen har beslut om. Insatserna bygger på frivillighet och är utformade så att de bidrar till att brukaren ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Arbetet innebär att du har mycket eget ansvar och du arbetar ofta självständigt med hjälp av en planering för arbetspasset.

Senast uppdaterad: