Burlövs kommun

Publiceringsdatum: 2018-08-15

Årets pedagog och arbetslag

Under årets kickoff för Utbildnings- och kulturförvaltningen utdelades pris och ära till Årets Pedagog och Årets Arbetslag.

I år gick priserna till Sara Hanny på Humlemadskolan samt till Arbetslag IM Gymnasieenheten på Komvux.

Stort grattis till era välförtjänta utmärkelser!

Bild: Sara Hanny

Årets pedagog 2018

Sara Hanny, Humlemadskolan

 

Motivering:

 

Sara är en hängiven, tydlig och passionerad lärare som brinner för undervisning och lärande. Hon har en övertygelse om att alla kan och ska lyckas utefter sina egna förutsättningar och förmågor och de som vill och kan ska få fördjupa sig ytterligare i området.


Hon tar alltid ställning för alla elever i diskussioner oavsett vad resten av omgivningen tänker och tycker. De erfarenheter som Sara fått under arbetets gång delar hon gärna med sig, både bra och mindre bra saker. Hon försöker få oss andra att arbeta praktiskt med det vi läser i teorin och är en kollega som bidrar mycket kring hur och vad kan utveckla. I arbetet använder hon humor, värme och visar kärlek och vänskap till både kollegor, men framförallt elever.


Årets arbetslag

Årets arbetslag 2018

IM Gymnasieenheten, Komvux

 

Motivering:

 

Med stort engagemang möter det här arbetslaget en elevgrupp som utmanar i behov, mående, språk och kunskapsnivåer.


Det vi behöver kunna om att bygga positiva relationer kan det här arbetslaget; det handlar om relationer med varandra och framför allt med eleverna. Språkutveckling är det som präglar både utmaningar och lösningar i klassrummet där lärare och elevhälsoteam diskuterar med högt i tak och ständigt jobbar för att göra sitt yttersta för att eleverna ska komma vidare.


“Ett andra hem i Sverige...” har några elever kallat skolan och det är tack vare det här arbetslaget.

 

Senast uppdaterad:
2018-08-15