Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

BURLÖV HÄNDER!

Tillsammans med det kommunala bostadsbolaget Burlövs bostäder startar kommunen nu ett initiativ för att stärka vår attraktions- och konkurrenskraft. Initiativet har vi valt att kalla för BURLÖV HÄNDER!

BURLÖV HÄNDER! är ett initiativ som vi har skapat tillsammans med Burlövs Bostäder för att uppmärksamma allt positivt som händer i kommunen. Initiativet vänder sig till boende och näringsliv i Burlöv, men är också en inbjudan till omvärlden att vara med och uppleva Burlövs utveckling. För det är i Burlöv det händer!

Vi sätter Burlöv på kartan

Målet med initiativet BURLÖV HÄNDER! är att samla gemensamma krafter för att bygga stolthet och vi-känsla kring Burlöv som plats att bo, leva och verka på samt marknadsföra kommunen/platsen mot omvärlden för att locka fler nya kommuninvånare, beöskare samt företag för nyetableringar. Vi vill stärka Burlövs attraktions- och konkurrenskraft.

Kampanjer 2023

Under vecka 48 kommer reklamfilmen du kan se här ovanför i spelaren att visas på Skånetrafikens bussar och tåg. Vi har även tagit fram en affisch som kommer synas på stortavlor i kommunen.

Under Den Stora Stationsinvigningen 9 december kommer vi att finnas på Burlöv Center för att prata med besökarna och marknadsföra kommunen. Vi planerar även för fler aktiviteter och kampanjer till nästa år, 2024. Håll utkik på burlov.se för mer information!

Texten: "Burlöv händer" mot ett fotografi av himmel ovanför stad

Senast uppdaterad: