Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Dubbelt upp för BranteviksGruppen när vi firade företagens framgångar!

Företagarkvällen 2023

Den 24 maj 2023 slog Burlövs kommun tillsammans med Burlövs Företagsgrupp och Företagarna Öresund upp portarna på Arlövs Teater och välkomnade företagare och företagsamma personer att firade Burlövs kommuns attraktiva näringsliv!

 

- Vi är mycket stolta och gläds över företagens framgångar och deras positiva utveckling i kommunen! Företagarkvällen är till för att fira alla våra företag, vår näringslivspristagare och att inspireras och ha en fin kväll tillsammans, säger Fredrik Löfqvist, kommundirektör.

Årets Företagare Burlöv och Årets vägvisare

Owe Håkansson och Ghada El-Kaswani med BranteviksGruppen AB kammade hem inte bara ett utan två priser och korades till Årets Företagare Burlöv 2022 av Företagarna Öresund och det nystiftade priset Årets Vägvisare – arbete av Burlövs Företagsgrupp! BranteviksGruppen är underleverantörer till Arbetsförmedlingen och har bäst ranking i Skåne. BranteviksGruppen är ett privatägt, socialt företag där vinsten återinvesteras i verksamheten. BranteviksGruppens uppdrag är att bidra till en väl fungerande arbetsmarknad, både för arbetssökande och för arbetsgivare, genom att hjälpa de arbetssökande att hitta jobb och företag att hitta rätt kompetens.

- Jag är oerhört stolt och tacksam för prisen, säger Owe Håkansson, grundare Branteviksgruppen.

 

Årets företagare

Årets företagare och Årets vägvisareOwe Håkansson och Ghada El-Kaswani , BranteviksGruppen AB

Årets Unga Företagare

Priset tilldelades de unga entreprenörerna Alexander Arfvidsson och Ionnis Theodosopoulos med företaget Total VVS i Sverige AB, ett företag som tillhandahåller allehanda tjänster inom avlopp, vatten och värme.

 

Årets unga företagare

Årets unga företagare, Alexander Arfvidsson och Ionnis Theodosopoulos, Total VVS i Sverige AB

Årets Vägvisare – Trygghet

Detta pris gick till Filip Jakobsson, kommunpolis. Filips entusiasm att i samverkan med kommunen och företagare är en tillgång och drivkraft för alla. Filips arbetar proaktivt för att hitta konkreta åtgärder och insatser.

Hedersutmärkelse

Martin Enocsson, vd på FrontPac AB, tilldelas en hedersutmärkelse för sitt engagemang i Burlövs kommuns näringsliv och en flerårig aktiv roll i näringslivsrådet. Martin har ett stort miljö- och samhällsengagemang som speglar FrontPacs utveckling. Under Martins ledning har företaget expanderat med god lönsamhet och med ett ledarskap med stor omtanke för sina medarbetare. Martin är en modern företagsledare som ligger steget före och är lösningsfokuserad. En eldsjäl som inspirerar genom sitt engagemang i hjärtefrågan kompetensförsörjning, vilket gör gott för andra företagare som får bättre förutsättningar att förverkliga sina drömmar, berättar Sara Vestering kommunstyrelseordförande.

Hedersutmärkelse

Hedersutmärkelse för sitt engagemang i Burlövs kommuns näringsliv gick till Martin Enocsson, vd på FrontPac AB

Pristagare Företagarkvällen

Pristagare Företagarkvällen

Senast uppdaterad: