Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Första Jobbmässan gav fullt hus och stor succé!

En stor folkmassa i en mässlokal.

Torsdagen den 12 oktober gick första Jobbmässan i Burlöv Center av stapeln. Mässan fylldes snabbt av besökare från flera kommuner och måste ses som en stor succé!

Jobbmässan är ett samarbete mellan Burlövs kommun, Vellinge kommun, Lomma kommun, Kävlinge kommun och Staffanstorps kommun och arrangeras i samverkan med Arbetsförmedlingen och Burlöv Center. Syftet är att koppla samman jobbsökare med företag som har konkreta rekryteringsbehov och att på så sätt skapa möjligheter för lyckade rekryteringar.

Fullsmockade lokaler och mycket nätverkande

Under hela dagen strömmade besökare in till Burlöv Center för att delta i mässan. Redan när dörrarna öppnades klockan 10 bildades en lång kö och mässlokalen fylldes snabbt med entusiastiska besökare. Vi stötte på många glada medborgare med CV:n i högsta hugg, redo att knyta kontakter och söka arbete.

Inzoomad bild på en folkmassa

Ibland gick det knappt att ta sig fram i lokalen!

Ibland gick det knappt att ta sig fram i lokalen!

- Vi är otroligt glada över den stora uppslutningen på Jobbmässan, säger Krister Persson, Näringslivsutvecklare i Burlövs kommun. Särskilt glada är vi att vår kommun har fått stå värd för ett samverkansprojekt med många kompetenta tjänstepersoner från grannkommunerna. Att mässan blev så lyckad visar på vår gemensamma strävan att främja sysselsättningen i regionen och skapa tillväxt för våra företag och invånare.

Chans på favorit i repris!

I och med det positiva gensvaret och det stora antalet besökare har röster redan höjts för en favorit i repris nästa år.

 

- Det är ett bevis på att det finns en genuin efterfrågan från såväl våra invånare som företag att dessa mötesplatser skapas, fortsätter Krister. Vi kommer att sätta oss ner och se över hur vi kan göra mässan ännu bättre i framtiden.

Senast uppdaterad: