Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Jörgen Segerhag är en av 2023-års skånska eldsjälar!

Två män i kostym och en kvinna i klänning.

Eldsjälar i Skåne är ett fantastiskt sätt att uppmärksamma engagemang inom olika verksamheter. När Landshövding Anneli Hulthén bjöd in 41 vardagshjältar till Residenset i Malmö var Jörgen Segerhag, som är verksam i Burlövs kommun, en av dem som blev prisad för sitt engagemang.

- Det är hedrande att bli uppmärksammad för insatser som jag brinner för, säger Jörgen Segerhag.

Jörgen Segerhag

Jörgen är delägare och driver företaget Sematron, är ordförande i Burlövs Företagsgrupp och arbetar aktivt med Brottsförebyggande samverkan mellan företagare i kommunen.

Nomineringen löd

Jörgen visar ständig entusiasm och vilja att samverka med andra företag, kommunen samt andra organisationer. Både som VD och som ordförande i Burlövs Företagsgrupp. Han skapar kanaler för att ge unga chansen att komma ut i arbetslivet. Han samverkar med kommunen. Polisen och andra företag för att med brottsförebyggande arbete skapa en tryggare miljö i kommun. Jörgen är starkt bidragande till ett bra näringslivsklimat – en röst i etern för kommunens bästa.

– Vi gläds åt Jörgen Segerhags framgångar! Vi tackar för gott samarbete och önskar Jörgen stort lycka till med företaget Sematron, Burlövs företagsgrupp och det viktiga arbetet med brottsförebyggande samverkan, säger Sara Vestering, kommunstyrelsens ordförande.

Senast uppdaterad: