Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Kronprinsessparet i videosamtal med kommunstyrelsens ordförande

Äldre vithårig man i kostym sitter i videomöte

Kommunstyrelsens ordförande Lars Johnson (M) i videomöte med kronprinsessan Viktoria och prins Daniel

Kommunstyrelsens ordförande Lars Johnson (M) samtalade idag med kronprinsessan Viktoria och prins Daniel i ett videomöte. Kronprinsessparet var bland annat intresserade av att veta hur vi hade klarat av pandemin och hur den har påverkat oss, men det blev även tid att prata om hur kommunen växer och om det som kommer att hända här de närmaste åren.

– Under en knapp halvtimme pratade vi bland annat om hur covid-19 har påverkat kommunen, säger Lars. Men vi pratade också om de stora satsningarna som äger rum här i Burlöv med utbyggnaden till fyra spår, Kronetorpsområdet, det nya badet och all den positiva utveckling vi ser framför oss i kommunen. Jag berättade även om Sockerbolaget och vilket fint näringslivsklimat vi har, säger han och fortsätter, – och så passade jag på att bjuda in kronprinsessparet till invigningen av de fyra spåren 2023.

Visade stort intresse för Burlövs kommun

Lars tyckte det blev ett väldigt trevligt samtal och att det var ett bra initiativ av Kronprinsessparet att bjuda in till ett digitalt möte.

– De var väldigt positiva och visade ett stort intresse för vår kommun.

 

Kronprinsessan Viktoria avslutade samtalet med att hälsa till samtliga medarbetare och till alla invånare i Burlövs kommun.

Senast uppdaterad: