Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Ny säsong av Möt Burlövs politiker

Barn och vuxen tittar på matta med karta över Burlöv

I Burlöv Center finns stora kartmattor på golven som intresserar de flesta! För kommunens politiker är kartorna utmärkta när dialoger förs om utbyggnadsplaner i både Arlöv och Åkarp. Det går lätt att visa var det ska byggas och hur kommunen växer.

Burlövs politiker vill träffa engagerade och nyfikna medborgare! Nu startar andra säsongen av ”Möt Burlövs politiker”. Du träffar kommunens politiker på torsdagar och fredagar 17.00 – 19.00 i Burlöv Center.

Möt Burlövs politiker startar den 21 september och pågår till och med den 3 november.

Vår närmiljö och utbyggnadsplaner för attraktiva och trygga Burlöv

I kommunens lokal mitt emot Akademibokhandeln finns massor av material och stora kartor för att informera om kommunens utveckling och framtidsplaner. Stationsområdena kommer inom de närmsta åren bli moderna och tillgängliga mötesplatser för resande. Stationstorg, fler bostäder, förskolor och skolor kommer att byggas. I Burlöv ska vi ha trygga utemiljöer och få bort nedskräpningen. I Burlöv händer mycket kommande år!

Mjuka frågor för hållbara och tillgängliga Burlöv

Lokal politik handlar också om mjuka frågor. Burlövs politiker arbetar för att minska brottslighet, ökad sysselsättning och stöd till den som behöver. Pedagogik och undervisning utvecklas i förskola och skola. Kvaliteten och tryggheten ska förbättras inom vård och omsorg. Vidare genomförs aktiviteter och projekt som ska förbättra folkhälsan och engagera unga och seniorer för bättre livskvalitet och gemenskap.

Ställ nyfikna frågor om det som engagerar dig!

Kommunstyrelsens ordförande Sara Vestering (M) hälsar alla välkomna.

- Vi vill göra det lätt att möta oss politiker under enkla och vardagliga former. Undrar du över något som händer, så är du välkommen på en kopp kaffe och möta oss som engagerar oss politiskt för Burlövs utveckling. Jag tror många undrar hur det är att jobba med lokal demokrati och alla vi partier välkomnar nya medlemmar som vill vara med och påverka.

- Det är lätt att tycka och tänka hemma vid köksbordet om kommunens utveckling, men som förtroendevald får du verkligen vara med och göra skillnad för att vi alla tillsammans ska kunna leva i en attraktiv, tillgänglig och trygg kommun.

Banderoll med 7 partilogotyper

Senast uppdaterad: