Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Projektinbjudan: Vill du, dina medarbetare och företaget utvecklas digitalt?

Burlövs kommun värvar nu företag till företagsspecifik kompetensutveckling för ökad digital kunskap inom respektive företag.

Burlövs kommun söker nu små- och medelstora företag som (utan medfinansiering) är intresserade av företagsspecifik digital kompetensutveckling. Hur kan företaget effektiviseras, utvecklas och göra bättre affärer genom ökad digital kunskap? Projektet drivs av Burlövs kommun tillsammans med upphandlad leverantör och finansieras av Europeiska Socialfonden ESF.

 

Burlövs kommuns har beviljats drygt 2 miljoner kronor för att genomföra detta digitaliseringsprojekt. Projektet kommer att utgå från ditt företags behov och önskemål.

Vi värvar just nu företag och projektet startar redan i juli. Sista dag att skicka in din intresseanmälan är den 30 juni 2022. OBS! Det är begränsat antal platser och principen först till kvarn gäller.

 

Är du och ditt företag intresserade av att vara med?

Burlövs kommun kommer värva max 15 företag till projektet som får kostnadsfri kompetensutveckling. Är du intresserad så kontakta Anna Stening Frost, näringslivssamordnare för mer information och anmälan (anna.frost@burlov.se).

 

Vad krävs av dig som företagare?

  • Projektet vänder sig till dig som har ett små- och medelstort företag (1-249 anställda) som vill utvecklas digitalt.
  • Att du påvisar ditt företags intresse att vara med i projektet genom att skicka in en intresseanmälan vi länk i detta nyhetsbrev. Därefter kommer företagen att fylla i en ansökningshandling och boka in ett möte för behovsanalys som kommer att genomföras i augusti 2022 med det upphandlade företaget.
  • På möte kommer ni att diskutera vad ditt företag är i behov av och vem på företaget som bör genomföra denna utvecklingsinsats. Det kommer att presenteras en kartläggning för digitala möjligheter för respektive med företag.
  • Utefter er kartläggning kommer den upphandlade leverantören att boka en eller flera kompetensutvecklade insatser.

Alla deltagande företag kommer senast april 2023 att ha genomfört sina kompetenshöjande insatser.

 

Tidsplan

Juli - augusti 2022:
Analys av deltagande företags nuläge, vision och affärsplan kopplat till digitala möjligheter.

September 2022 - mars 2023:
Genomförande av deltagande företags kompetensutvecklingsinsatser.

April 2023:
Kick out och avslut.

 

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

Senast uppdaterad: