Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Var med och spring Burlövsloppet i september!

Flera vältränade vuxna personer springer i ett motionslopp och ler. De har nummerlappar fästa på sina tröjor.

I samband med Burlövsfesten den 3 september anorndas Burlövsloppet - ett helt nytt löp- och motionslopp med fokus på rörelse och gemenskap!

Burlövsloppet är ett helt nytt löp- och motionslopp som arrangeras av Arlövs Boll- och Idrottsförening i samarbete med Burlövs kommun och sträcker sig genom Åkarp och Arlöv. I år hålls loppet i samband med Burlövsfesten och det finns 3 olika klasser: 10 km, 3 km motion och knattelopp. 10 km-loppet har en startavgift på 50kr men de andra är avgiftsfria.


10 km är ett masstartslopp och börjar vid Burlöv center för att sedan röra sig genom både Åkarp och Arlöv innan det avslutas vid Burlöv Center igen.


3 km-loppet kommer ha olika startplatser i kommunen och avslutas alla på Burlöv Center.


Knatteloppet hålls på Burlöv Center och går att kombinera med motionsloppet. Knatteloppet riktar sig till barn mellan 5–8 år och 9–12 år.


Sista anmälningsdag är onsdagen den 31 augusti

Anmälan görs via länken nedan:

Följ Burlövsfesten på Facebook

Loppet sker i anslutning till årets Burlövsfesten, som går av stapeln i och kring Burlöv Center den 3 september. Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer med planeringen av Burlövsfesten? Gå då in på Burlövsfestens officiella Facebooksida genom att följa länken nedan.

Senast uppdaterad: