Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Vi firar lokala företags framgångar på Företagarkvällen

Åtta personer står på en scen och ler. Flera av dem håller i diplom och blombuketter.

Alla Företagskvällens pristagare tillsammans med Burlövs kommuns näringslivssamordnare.

Burlövs kommun satsade stort och bjöd in till Företagarkvällen den 18 maj på Arlövs Teater, där vi tillsammans firade Burlövs kommuns attraktiva näringsliv! Det var ett gediget program med intressanta och lokala talare. Vi bjöds på en festmeny med närproducerad och ekologisk mat från Prime Catering, standup av Hanna Voog. Kvällen ramades in av konferenciern Carola Netterlid och det bjöds på musikunderhållning av en sånggrupp från Ung i Burlöv.

- Vi är mycket stolta och gläds över företagens framgångar och deras positiva utveckling! Vi är också tacksamma för vår nära dialog och goda samarbete. Vi anordnade därför en festlig försommarkväll för att fira Burlövs attraktiva näringsliv tillsammans och det är vår ambition att återkommande genomföra denna kväll, säger Fredrik Löfqvist, kommundirektör.

Årets företagare Jan Niskala

Årets Företagare Burlöv 2021 är Jan Niskala, Microbus Electronic Service AB. Företaget bildades 1983 och är en komplett leverantör av digitala skyltar med långsiktiga kundrelationer och välutbildade medarbetare. Utmärkelsen Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som fungerar som en förebild för andra företagare.

En man står på scenen och lyfter en statuett över huvudet. Runt honom står fyra andra personer och applåderar.

Jan Niskala, Årets företagare i Burlöv 2021

- Jag är oerhört stolt och tacksam för priset! Microbus kreativa medarbetare har genom hårt arbete skapat framgång för bolaget. Vi har en tydlig strategi för tillväxt inom LED-skärmsteknik. Utmärkelsen är ett enormt erkännande på att vi gör rätt, säger Jan.

 

Nytt för i år är att vi korar fler näringslivspriser och Årets Unga Företagare Burlöv 2021 är Maria och Marcus Seger med Segers Mat AB som också driver Möllegårdens Mat & Möten där de lyckats skapa en efterlängtad mötesplats i nytt koncept i gamla anrika lokaler. Årets Hållbara Företagare Burlöv 2022 är Pernilla Lindörn-Prabert, Johan Hultén och Jesper Lindvall, Zeotech AB som är föregångare när det kommer till att hjälpa industrin att uppfylla miljövänliga, energieffektiva och hållbara mål långt innan de globala målen antogs. Årets Nyföretagare i Burlövs kommun 2022 är Vanessa Reyners, NatuRey AB. Vanessa har mångårig erfarenhet av att arbeta med naturens hälsofrämjande effekter, med människor i olika skeden av livet.

 

Näringslivspriserna delades ut i samarbete med organisationerna Företagarna Öresund, Nyföretagarcentrum Öresund och Swedbank.

En handskbeklädd hand lägger upp olika snittar på vita porslinstallrikar.

Under kvällen bjöds det på mat från Prime Catering.

- Burlövs kommun delade också ut ett hederspris till en företagsledare som engagerat sig för företagare, de gröna näringarna och för sitt lokala företagsklimat i Burlövs kommun under decennier. Rolf Östinge, delägare i Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar AB är en eldsjäl som gjort mycket gott för många företagare genom sitt engagemang i både branschförbund och organisationen Företagarna på nationell, regional och lokal nivå, säger Amelie Gustafsson, kommunstyrelsens ordförande.

Tre unga kvinnor och en ung man står på scen och sjunger och spelar gitarr.

Kvällens musikunderhållning stod en sånggrupp från Ung i Burlöv för.

Senast uppdaterad: