Burlövs kommun

Sommarentreprenör 2022

I år har du som är mellan 15 och 19 år chansen att genomföra ett digitalt sommarjobb i tre veckor. Du kommer få erfarenheter av att arbeta i projektform digitalt, arbeta tillsammans med andra ungdomar, vidga ditt nätverk, utforska entreprenörskap och självledarskap.

Är du nyfiken på vad det innebär att vara entreprenör, att arbeta i projektform och vill testa något nytt? Då är det Forza Summer Burlöv 2022 du ska söka. Du kommer träffa nya vänner men även entreprenörer, företagare och framför allt ha riktigt roligt och skapa något under sommaren, något du kan vara stolt över och ha med dig som en erfarenhet oavsett vad du kommer studera eller arbeta med i framtiden.


Viktig info: 

Period: v 25 - v 27 (20 juni - 8 juli) 


Ersättning: Vi vill att ni ska känna stolthet och fatta hur grymma ni är! Forza Summer Burlöv är en del i kommunens satsning på sommarpraktik där du får ersättning för ditt digitala sommarjobb. 

Upplägg

Steg 1: Vi startar med en digital kickoff-dag den 20 juni där du får träffa ledarna och de andra deltagarna. Dagens fokus är teambuilding - att lära känna varandra och tydlighet i arbetsuppgifter och projektets upplägg. 


Steg 2: När ni delats in i era team och olika projekt kommer ni arbeta både individuellt och i team. Varje dag startar ni igång med er coach och fördelar arbetsuppgifter. Ni kommer även få träna er i eget ansvar, planering, kommunikation och nätverkande. Alla viktiga kunskaper för framtida arbeten.  


Steg 3: Avslutning: 8 juli är er sista dag och här firar vi era projekt och nya lärdomar, erfarenheter och nya vänskaper som skapats under sommaren. 

Ansökan är nu stängd!

Ansökan stängde måndagen den 28 februari.

Kontakta oss

PEAK

Är du ungdom/ung vuxen, förälder eller närstående och vill veta mer? Välkommen att kontakta oss för mer information!


peak@burlov.se
040-625 60 00

Telefontid: måndag – fredag 09.00 – 16.00


Besök: Hantverkaregatan 18, Arlöv

Senast uppdaterad:

Stöd & omsorg