Burlövs kommun
www.burlov.se

Mariamottagning för unga

Två personer har passerat kameran och promenerar på en trottoar. Texten fortsätt och en pil riktad framåt.

Mariamottagning mellersta Skåne är till för unga under 24 år med problem med alkohol eller andra droger. Mottagningen vänder sig även till den unges föräldrar och närstående.

På Mariamottagningen kan du få kostnadsfri information, rådgivning och behandling. Det enklaste sättet att nå Mariamottagningen är att ringa. All kontakt är frivillig.

 

Mariamottagningen Mellersta Skåne ligger i Lund och är till för dig som bor i följande kommuner: Lund, Kävlinge, Burlöv, Eslöv, Hörby och Höör.

Teamet på Mariamottagningen

Teamet på mottagningen består av samordnare, kurator, socionomer, sjuksköterska, specialistläkare och medicinsk sekreterare vilka har sin tillhörighet inom både kommun och Region Skåne.

Kontakt

Telefon: 046-17 40 99

Besöksadress: Tunavägen 39 L (Sparta) i Lund

Om Mariamottagningar

Det offentliga Sveriges ansvar för missbruk och beroende vilar både på kommunerna och sjukvården. Alla Mariamottagningar i Skåne drivs enligt ett gemensamt koncept för att vården ska bli så jämlik som möjligt oberoende av var du bor. Ansvarsfördelningen kring missbruk och beroende har fastställts i dokumentet ”Vägledning för Missbruks- och beroendevården i Skåne”.

Kontakta oss

Öppenvårdsenhet Magnolian

Telefon: 040-625 60 00 

E-post: magnolian@burlov.se


Besöksadress: Hantverkaregatan 18, Arlöv
Postadress: Box 53, 232 21 Arlöv

Senast uppdaterad:

Stöd & omsorg