Burlövs kommun
www.burlov.se

Kvalitet och utveckling

Huvudmannen uppfyller alla krav.

Ständig förbättring

I Burlövs förskolor och skolor pågår ett ständigt kvalitetsarbete i en process att förbättra våra verksamheter för våra barn och elever. Våra resultat klättrar på flera olika rankningar stadigt uppåt år för år.

 

Under våren 2017 hade vi regelbunden tillsyn av skolinspektionen där huvudman inte fick någon kritik på några punkter. Vi har under de senaste fem åren klättrat 150 placeringar i Sveriges kommuners och landstings mätningar kallad “Öppna jämförelser”.

 

Vi lägger mycket fokus på att analysera resultat, behov och vårt eget arbete. Kvalitetsarbetet handlar alltid om hur vi kan göra våra verksamheter bättre och utveckla vår pedagogiska profession till förmån för barnen och elevernas utveckling och lärande.

 

Arbetet sker både lokalt och centralt. Varje förskolechef och rektor ansvarar för enhetens kvalitetsarbetet och tar del av det centrala utbudet utifrån hur det passar processen respektive organisation befinner sig i. Övergripande skräddarsydd central fortbildning erbjuds årligen efter enheternas behov och önskemål.

 

Vad kvalitetsteamet erbjuder skolan
Vad kvalitetsteamet erbjuder förskolan

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
Skriv till oss via webbformulär »öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:
2018-02-26