Burlövs kommun

Student i Burlöv

Att vara student i Burlöv

Att göra sin student i någon av Burlövs kommuns utbildningsmöjligheter innebär flera fördelar för dig som student. Du är under din praktikperiod verksam i en liten kommun där samtliga enheter har ett nära samarbete. Det ökar dina möjligheter att få en veksamhetsnära inblick i processer och aktiviteter kring det systematiska kvalitetsarbetet.
I Burlöv arbetar samtliga enheter, från förskola upp till vuxenutbildning, med språkutvecklande undervisning samt elevaktiva lektioner. Läs gärna mer om detta arbete i vår Språkgaranti.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Det språkutvecklande arbetet på förskolan finns även sammanställt i boken Språktrappan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Som student i vår kommun har du en närhet till den centrala förvaltningen. Har du uppgifter i dina studier som du tror att vi hade kunnat bistå eller vara behjälpliga i är du varmt välkommen att kontakta vår Kvalitet- och Utvecklingschef Sandra Tauberman. Vi tror att ett nära samarbete, en kunskapsintegration, mellan dig i dina studier och oss yrkesverksamma kan gynna skolutvecklingen i Burlövs kommun.

Är du placerad att göra din VFU i Burlövs kommun är du också per automatik alltid inbjuden till alla våra gemensamma fortbildningsdagar. Dessa har under de senaste åren till exempel behandlat revideringar av läroplaner, språkutvecklande arbetssätt i både förskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och skolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samt en skola i digitaliseringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv »länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:

Utbildning & barnomsorg