Burlövs kommun
www.burlov.se

Komvux är för dig som:

  • vill komplettera dina grundskolebetyg eller dina gymnasiebetyg
  • vill fortbilda dig i ditt arbete
  • vill läsa svenska för invandrare
  • vill byta arbete
  • vill läsa på särvux
  • gå yrkesutbildningar
  • vill lära dig mer

Komvux ligger i Arlöv nära medborgarhuset.
På komvux har vi flera utbildningar:
Svenska för invandrare (SFI),
grundläggande vuxenutbildning,
gymnasiala kurser,
särskild undervisning för vuxna och introduktionsprogram.

Att studera på Komvux Burlöv

Bild på Komvux Burlöv

Du som har hittat hit har antagligen funderingar på att utbilda dig. Kanske vill du lära dig ett nytt yrke, läsa in kurser för att komma in på högskolan eller lära dig svenska till ditt arbete? Oavsett anledning är du välkommen att söka utbildning hos oss.

 

Vi erbjuder många olika utbildningar, kurser och många olika studieformer, vilket gör det möjligt att kombinera studier hos oss med andra studier eller med ditt arbete. Hos oss kan du även läsa kurser i en studietakt som passar dig och du kan kombinera studier inom sfi med grundläggande och gymnasiala kurser.

 

På Komvux Burlöv använder vi digitala verktyg som ett naturligt inslag i undervisningen och har god tillgång till bärbara datorer och iPads. Vi har också trådlöst internet som är fritt för alla elever att använda, så ta gärna med dig din egen laptop eller surfplatta.

 

Våra studie- och yrkesvägledare hjälper dig att planera dina studier och att sätta upp delmål på vägen mot ditt slutgiltiga mål. Vårt mål är alltid att du ska nå så långt som möjligt och komma så nära dina drömmar som möjligt och alla vi som arbetar på Komvux Burlöv gör vårt yttersta för att du ska lyckas!

Välkommen!

Vision

Vår vision är att vara ett modernt och attraktivt lärcentrum som erbjuder utbildning, vägledning och service av god kvalitet utifrån kommuninvånarnas önskemål och behov.

Vill du läsa mer?

Kontakta oss

Komvux

040-625 65 32

040-625 65 33

komvux@burlov.se

Post: Box 43, 232 21 Arlöv

Besök: Lundavägen 26 i Arlöv

Följ oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Senast uppdaterad:
2017-09-07