Burlövs kommun
www.burlov.se

Kontinuerligt Intag

Vi har kontinuerligt intag till de flesta utbildningar och kurser vi erbjuder. Det betyder att du kan söka till dessa kurser när som helst och börja så fort vi har en plats till dig.

Studieformer

Vi erbjuder många kurser i flera olika studieformer, så att du, oavsett övriga studier, arbete eller livssituation, ska kunna utbilda dig för att ta dig ett steg närmre ditt mål.

 

I schemabundna dagkurser har du lektioner på dagtid enligt ett fast schema. Vi har kontinuerligt intag till våra schemabundna dagkurser. Det betyder att du kan söka till dessa kurser när som helst och börja så fort det finns en plats till dig.

 

I flexibla kurser följer du en individuell planering och studietakt. Din planering finns på vår lärplattform och du gör många av uppgifterna digitalt via samma lärplattform. I flexibla kurser har vi inte lektioner, utan handledningstillfällen där du får hjälp av dina lärare. Vi har kontinuerligt intag till våra flexibla kurser. Det betyder att du kan söka till dessa kurser när som helst och börja så fort det finns en plats till dig.

 

Vissa kurser genomförs av externa utbildningsanordnare och kan ges i olika studieformer, även distans.

Kontakta oss

Komvux

040-625 65 32

040-625 65 33

komvux@burlov.se

Post: Box 43, 232 21 Arlöv

Besök: Lundavägen 26 i Arlöv

Följ oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Senast uppdaterad:
2017-03-31