Burlövs kommun
www.burlov.se

Gymnasial vuxenutbildning

Gymnasiala vuxenutbildning

 

Kurser inom gymnasial vuxenutbildning är till för dig som saknar kunskaper motsvarande gymnasieskolan, vill komplettera en tidigare gymnasieutbildning eller önskar behörighet för högskole- eller universitetsstudier. Gymnasial vuxenutbildning kan också vara ett alternativ för dig som vill förbättra dina yrkeskunskaper eller utbilda dig för ett nytt yrke.

 

Du söker till gymnasial vuxenutbildning via vår webbansökanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Du kan läsa kurser inom gymnasial vuxenutbildning som schemabunden dagkurs och som flexibel kurs. Du kan kombinera studier inom gymnasial vuxenutbildning med studier inom SFI och grundläggande vuxenutbildning. De kurser som vi inte ger i egen regi har vi möjlighet att köpa av externa utbildningsanordnare.

 

Du hittar vårt kursutbud samt starter HÄRlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och information om våra studieformer HÄRlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Om du saknar underlag eller betyg för en kurs kan du göra ett nivåtest för att se vilken kurs som rekommenderas utifrån dina förkunskaper. Läs mer om nivåtest HÄRlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Kontakta studie- och yrkesvägledare för mer information.

 

Kontakta oss

Komvux

040-625 65 32

040-625 65 33

komvux@burlov.se

Öppet: måndag-torsdag: 08.00-16.00, fredag: 08.00-15.00.

Post: Box 43, 232 21 Arlöv

Besök: Lundavägen 26 i Arlöv

Följ oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Senast uppdaterad:
2018-12-05

Utbildning & barnomsorg