Burlövs kommun

Gymnasial yrkesutbildning

Inom vuxenutbildningen finns också yrkesutbildningar inom områden som handel, ekonomi, IT, fordonsteknik, transport eller vård, eller till yrken som målare, snickare, elektriker eller vvs-montör. De utbildningar som Komvux Burlöv inte erbjuder i egen regi har vi möjlighet att erbjuda via externa utbildningsanordnare.

Lärlingsutbildning

Lärlingsutbildning innebär att större delen av utbildningen sker ute på en arbetsplats tillsammans med en yrkesskicklig handledare. I lärlingsutbildningen får du både en yrkesutbildning och yrkeserfarenhet.

 

Kontakta studie- och yrkesvägledare Eva Åkesson angående Lärlingsutbildning.

 

eva.akesson@burlov.se

040-625 65 38

Trainee

Om du är ung och intresserad av ett yrke där efterfrågan på arbetskraft är stor, men saknar utbildningen för yrket kan du söka till trainee. Som trainee arbetar du inom yrket och får lön samtidigt som du studerar på gymnasial nivå inom yrkesområdet. Din arbetsgivare får ekonomisk ersättning för att ta emot dig på arbetsplatsen. Läs mer om Trainee här 

Trainee inom hälso- och sjukvården eller äldreomsorgen

Om du har en tidsbegränsad anställning inom hälso- och sjukvården eller äldreomsorgen så kan du söka trainee för att läsa gymnasiala kurser som ger dig den kompetens du behöver får att få en tillsvidareanställning inom hälso- och sjukvård eller äldreomsorg.

 

Kontakta studie- och yrkesvägledare Eva Åkesson angående Trainee.

 

eva.akesson@burlov.se

040-625 65 38

Kontakta oss

Komvux

040-625 65 32

040-625 65 33

komvux@burlov.se

Post: Box 43, 232 21 Arlöv

Besök: Lundavägen 26 i Arlöv

Följ oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Senast uppdaterad:
2017-09-07