Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Jag är väldigt nöjd att jag anmälde mig till Burlövs säljnätverk!

Deltagarna i säljnätverket utstrålar härlig energi

Burlöv Kommun bjöd tillsammans med Businessport Staffanstorp och Region Skåne in företagare till en utbildningsserie i säljcoaching för mindre företag. Med start i september 2023. Totalt var det trettonföretagare som anmälde sig.

Mats Harde, Sydmeko i Burlövs Kommun var en av företagarna som deltog i säljnätverket och han skriver så här till oss efter avslutad coaching:

 

Att jobba med försäljning är något jag genuint tycker är både roligt och berikande. Det är även något man som småföretagare ofta är nöd och tvungen att kontinuerligt jobba med för att kunna växa och utveckla sitt företag. Problemet för många som mig är att man är ofta fastnar i ”den dagliga driften” av företaget med diverse brandkårsutryckningar vilket gör att tiden man borde lägga på försäljning ofta prioriteras ner.

 

När möjligheten att medverka i säljnätverket dök upp insåg jag snabbt att det här är en ypperlig chans att väcka liv i försäljningen och få in den som en prioriterad del av det ”dagliga arbetet” igen. Det jag främst nappade på var att man under några månader fick en personlig säljcoach som ger individuell stöttning under resans gång -med återkommande avstämningar i mindre grupper.

 

Jag uppskattade verkligen Fredrik Wall’s metodik och engagemang för att få igång ”sälj-tänket” hos alla deltagare - som kom från en mängd olika branscher och med olika driv och engagemang för försäljning. Även om man som jag har passion för försäljning och jobbat med det i många år -behöver man få ny inspiration och infallsvinklar på tillvaron mellan varven för att inte fastna alltför mycket i invanda mönster.

 

Så här i efterhand är jag otroligt nöjd att jag anmälde mig till säljnätverket. Det har fått mig att sätta upp klara sälj mål som gör att jag numera prioriterar försäljningen i min dagliga agenda på ett mer strukturerat och prioriterat sätt. Som lök på laxen har jag även lärt känna många trevliga kursdeltagare som befinner sig på samma resa som mig. Efter avslutad coaching är vi några som beslutat oss för att fortsätta ha våra gemensamma ”check up’s” via digitala möten - för att coacha och peppa varandra i våra ansträngningar att uppnå satta mål för nästa kvartal och år!

 

Burlövs Kommun är väldigt glada för det fina engagemang och resultat som deltagarna visade i säljnätverket. Vi planerar att återupprepa denna säljcoaching och hoppas fler ser möjligheten och anmäler sig då.

 

Vi önskar deltagarna i säljnätverket - stort lycka till i sitt fortsätta arbete framåt!

Senast uppdaterad:

Näringslivsnyheter