Burlövs kommun
www.burlov.se

Vanliga frågor

Hur ofta annonseras lediga jobb inom kommunen ut?

Lediga tjänster utannonseras kontinuerligt. Totalt annonserar Burlövs kommun drygt 100 tjänster per år.

Jag har hittat ett jobb men vill veta mer innan jag ansöker. Vem kontaktar jag?

I platsannonsen för det jobb du är intresserad av står telefonnummer till aktuella kontaktpersoner. Hör gärna av dig till dem!

Hur ansöker jag till en tjänst?

I Burlövs kommun använder vi rekryteringssystemet Offentliga jobb. I varje platsannons finns en länk till systemet där du fyller i dina kontakt- och merituppgifter samt skriver ett personligt brev. Vårt urval bland de sökande grundas på de uppgifter som du anger. Det är därför viktigt att du är noggrann och fyller i så många relevanta uppgifter som möjligt.

 

Dina uppgifter finns sedan kvar i Offentliga jobb så att du kan logga in vid ett senare tillfälle och använda dem igen, till exempel om du vill söka till ytterligare en tjänst. Upplever du något problem medan du fyller i formulären? Kontakta i så fall Offentliga jobbs kundservice. Kontaktuppgifter finns på webbsidan.

Kan jag ansöka om ett jobb via e-post eller brev?

För att vi ska kunna göra ett så bra urval som möjligt inom de ansökningar som kommer in till en tjänst vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Offentliga jobb när du ansöker.

Jag vill söka ett jobb men jag har ingen e-postadress?

För att kunna söka ett jobb via Offentliga jobb måste du ha en e-postadress. Det finns många webbsajter som erbjuder gratis e-postadresser, till exempel Google och Yahoo.

Kan jag lämna in en jobbansökan och vara konfidentiell?

Nej, alla ansökningar som kommer in till Burlövs kommun är offentliga handlingar.

Hur vet jag att min ansökan har kommit fram?

När du ansöker om ett jobb via vårt rekryteringssystem får du en bekräftelse på inkommen ansökan till din e-postadress. Har du inte fått någon sådan inom c:a ett dygn, hör av dig till kontaktpersonen för tjänsten.

Jag hittar inte något jobb att söka men vill ändå visa att jag finns. Hur gör jag då?

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontan- eller intresseanmälningar. Besök gärna Burlöv kommuns webbplats med lediga jobb regelbundet. Välkommen att söka ett jobb när du hittar något som passar dig!

Bibliotekskort

Hur får jag ett bibliotekskort?

Du kommer till biblioteket med giltig legitimation (körkort, ID-kort, eller pass) och får fylla i kontaktuppgifter i ett formulär. Genom att skriva under med din namnteckning så godkänner du och förbinder dig till att följa våra låneregler. Lånereglerna hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad har jag för PIN-kod?

Vi kan tyvärr inte se vad du valt för PIN-kod, men du kan välja en ny om du glömt koden. Du kan e-posta, ringa eller komma in till något av biblioteken och meddela din nya kod som du vill ha, koden måste bestå av fyra siffror.

Kostar det något att låna?

Det är gratis att låna böcker, CD-skivor, TV-spel, PC-spel och filmer (obs! endast fyra filmer får lånas åt gången per kort).

Observera att om du blir försenad med dina lån kan du få en förseningsavgift.

Om böcker

Har ni boken...?

Du kan söka efter specifika titlar i katalogen här Länk till annan webbplats.. Hittar du den inte där kan du komma till något av de två biblioteken så kan vi leta efter den på ett annat bibliotek åt dig. Du kan även skicka e-post eller ringa. Kontaktuppgifter hittar du här.

Har min bok kommit?

Vi skickar alltid ut ett meddelande, antingen som brev eller e-post. Det väljer du själv. Glöm inte att säga till om du byter adress eller e-post. Om du har PIN-kod kan du även logga in i katalogen Länk till annan webbplats. och se ifall dina reserverade böcker har kommit. Det står då "Hämtas innan" följt av ett datum, i kolumnen "Hämtas vid" om den har kommit. Du kan även e-posta, ringa eller komma in till något av biblioteken och fråga. Kontaktuppgifter hittar du här.

Jag har reserverat en bok, när kommer den tillbaka?

Du kan söka efter titeln i vår katalog Länk till annan webbplats., klicka på titeln så får du mer information om boken. Du kan se i kolumnen "Förfallodag" när återlämningsdatum är för den som lånar boken just nu. Tänk på att boken kan lämnas tidigare, men den kan också bli försenad. Det går även bra att e-posta, ringa oss eller komma in till något av biblioteken och fråga oss. Kontaktuppgifter hittar du här.

Var lämnar jag böckerna?

På Arlövs bibliotek har vi en återlämningsapparat precis bredvid entrén till höger. CD-skivor, DVD-filmer, ljudböcker och fjärrlån lämnas i receptionen.

På Åkarps bibliotek finns en återlämningsapparat en bit innanför entrén. Fjärrlån lämnas i lånedisken. Du kan också lämna dina lån i återlämningsboxen precis utanför vår entré. Tänk på att boxen bara töms vardagsmorgnar då var har öppet.

Kan jag lämna böcker på något annat bibliotek?

Ja, du kan lämna tillbaka böcker som du lånat hos oss och som tillhör oss, på andra folkbibliotek i Skåne. Du kan även lämna tillbaka böcker som du lånat på andra skånska folkbibliotek, hos oss. Du kan inte lämna tillbaka fjärrlån, CD-skivor, DVD-filmer, TV-spel eller PC-spel på detta sätt, utan dessa måste lämnas där du har lånat dem.

Varför går det inte att låna om boken på hemsidan?

Det kan bero på olika saker. Är boken försenad går det inte att låna om via katalogen, men om ingen har reserverat den kan du ringa eller e-posta oss så lånar vi om boken åt dig. Tänk på att man bara kan låna om böcker 2 gånger, och att det kan tillkomma en förseningsavgift om boken är mycket försenad.

Är boken reserverad går det inte att låna om den.

Fjärrlån går inte att låna om via vår katalog eftersom vi måste låna om det hos biblioteket vi har lånat boken ifrån.

Datortjänster

Vilka databaser kan jag nå hemifrån och hur gör man?

Databaser som du kan nå hemifrån är Alex författar- och litteraturlexikon, Global grant (stipendier och fonder), och Landguiden (fakta om världens länder).
Logga in på bibliotekens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kan jag använda datorer på biblioteket?

Ja.

För att kunna använda datorer på Arlövs bibliotek behöver du ett bibliotekskort och en PIN-kod. Har du ett bibliotekskort men glömt att ta med det kan du boka dator med ditt personnummer och din PIN-kod. Bibliotekskort kan du få mot uppvisande av legitimation på biblioteket.

Man kan även få ett gästkort till tre av datorerna som gäller tillsvidare, en timme per dag.

Wi-fi finns på båda biblioteken.

Kan man skriva ut från datorn?

Ja, på både Arlövs och Åkarps bibliotek kan du skriva ut i svart/vitt. Detta kostar 2.-/sida.

Kan jag faxa på biblioteket?

Ja, du kan faxa inom Sverige, på Arlövs bibliotek. Detta kostar 5.-/sida. Vi kan också ta emot fax åt dig. Detta kostar 2.-/sida. Faxnumret hittar du här.

Kan jag scanna på biblioteket?

Ja, på Arlövs bibliotek finns en scanner. Vi scannar åt dig och e-postar det till din e-postadress. Det kostar 5.-/scannad sida.

Kan jag kopiera på biblioteket?

Ja, du kan kopiera på båda biblioteken i svart/vitt. Det kostar 2.-/A4-sida, samt 3.-/A3-sida.

Övrigt

Kan jag betala med kort på biblioteket?

Ja, du kan betala med kort på båda biblioteken, om det gäller summor över 10 kronor.

Dessa kort kan man betala med: MasterCard, Visa, American Express, Maestro, JCB, V pay, Visa Electron.

Var är toaletten?

På Arlövs bibliotek finns det två vanliga toaletter och en handikapptoalett med skötbord vid fönstren i tidningsrummet längst ner från entrén. Det finns även en toalett vid bilderböckerna på barnavdelningen.

På Åkarps bibliotek finns det en handikappanpassad toalett med skötbord vid kapprummet.

Var parkerar jag?

I Arlöv finns en handikappsparkering vid bibliotekets slut på Lommavägen. Den är gratis. Betalparkering finns bakom biblioteket vid sockerbruket, och du når den via Lundavägen.

 

I Åkarp kan du parkera precis utanför biblioteket i 1 timme mellan kl 16.00-19.00 med p-skiva. En handikappanpassad parkering finns närmast bibliotekets entré. Andra tider finns parkering cirka 100 meter bort.

Varför måste jag duscha och tvätta mig noga före bad?

För att bibehålla en bra vattenkvalitet är det viktigt att smutsen och bakterierna inte hamnar i bassängerna.

Varför får jag inte bada med bomullskläder?

Bomullskläder och kläder av annan kvalitet än badkläder kan störa vattenreningen. Glöm inte att samma regler gäller underkläder.

Hur gamla måste mina barn vara för att få bada själv på Burlövsbadet?

Barn som har fyllt 10 år och kan simma 100 meter är välkomna att bada själv hos oss. Barn 7-9 år får bada själv, men måste ha en vuxen som har uppsikt med sig i simhallen. Om dina barn är under 7 år måste en vuxen alltid bada tillsammans med dem. Det är max 2st barn / vuxen under 10år. Alla som vistas i simhallen måste betala inträde. När ni är här och badar hjälper våra badvakter gärna till att kontrollera dina barns simkunnighet.

Hur fungerar klädskåpen i omklädningsrummen? Ska jag ha hänglås med mig?

Det finns både möjlighet att låsa skåpen med hänglås och tiokrona. Hänglås finns att köpa i receptionen för 40 kr. Använder du en tiokrona får du tillbaka den då du låser upp skåpet. Vi i receptionen har inte alltid möjlighet att växla!

Finns det alltid badvakter i simhallen?

För det mesta finns det badvakter i simhallen, men tänk på att alla badar på eget ansvar.

Jag har barn i simskolan. Kan jag simma under tiden som barnen har simlektion?

Det går alldeles utmärkt under den tiden badet är öppet för allmänheten! Betala inträde som vanligt. Tänk också på att betala inträde för dina barn om de badar före eller efter simlektionen.

Jag tänkte börja gymträna. Kan jag få hjälp av en instruktör?

Vi har för tillfället ingen möjlighet att erbjuda gymintroduktion med en av våra gyminstruktörer.

Hur varmt är vattnet i bassängerna?

Stora bassängen: 27 grader. Lilla bassängen: 30 grader. Plaskbassängen: 31 grader.

Är Burlövsbadet anpassat för funktionshindrade?

Ja, det finns bl.a. duschstolar i duschrummen och en hiss till stora bassängen. Det finns även en handikappstoalett i simhallen.

Kan jag ta med egen mat och äta i simhallen?

Tyvärr är det inte tillåtet att äta i simhallen enligt miljöförvaltningens regler. Däremot finns det ett café i anslutning till simhallen där du kan köpa fika. I caféet får medhavd mat ätas. I receptionen finns även bord och stolar där du kan äta medhavd mat.

Varför får jag inte använda simringar, armkuddar eller simdynor i stora bassängen?

På Burlövsbadet är vi väldigt måna om säkerheten och vi vill att alla som badar i stora bassängen ska kunna simma 100 meter. Man ska inte förlita sig på armkuddar och dylikt eftersom de kan gå sönder. Om du inte kan simma måste du bada tillsammans med en vuxen utan flythjälpmedel.

Min dotter är 6 månader gammal. Vad ska hon ha på sig när hon badar?

Vi har blöjkrav på barn upp till 3 års ålder. Det finns att köpa i receptionen. Blöjan kostar 10 kronor.

Vart vänder jag mig om jag vill anmäla mitt barn till simskola?

Simklubben Sydsim har hand om simskolan på Burlövsbadet. Du når dem på tel: 040-43 30 88. Eller besök deras hemsida: www.sydsim.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad tillåter detaljplanen att du bygger, ändrar m.m. på din fastighet/byggnad?

Först kan du gå in och titta på den aktuella detaljplanen. Du hittar detaljplanerna i Burlövs kommun här. Vill du ha mer detaljerad information så går det bra att kontakta byggnadsinspektörer / bygglovsarkitekt.

Har kommunen någon tomtkö?

Ja. Är du intresserad av en tomt eller byggnation av bostadshus kan du ställa sig i kommunens tomtkö. Genom kön erbjuds du sedan tomt för eget byggande. E-tjänt och regler finns på www.burlov.se/ledigatomter. Det kostar för närvarande 125 kr per år att stå i kön. 

Du använder vår e-tjänst för att anmäla ditt intresse Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hur många tomter förmedlar ni per år?

Burlövs kommun är en till ytan liten kommun med orterna Arlöv och Åkarp, få tomter erbjuds till försäljning, vissa år ingen alls.

Hur lång är den ungefärliga kötiden?

Kötiden beror på kommunens utbyggnadsplaner och de köandes intresse. Generellt är kötiden relativt lång.

När blir det nya tomter till försäljning? Vilka områden är planerade för de kommande åren?

När några nya kommunala tomter kan bli tillgängliga är i dagsläget inte känt. Ett stort utbyggnadsområde är Kronetorp, mellan Arlöv och Åkarp, som omfattar ca 100 hektar. Planläggning pågår och det är i nuläget inte klart om och i så fall hur många tomter som kan eller ska planeras där.

Hur stora är de förmedlade tomterna?

Det beror på planläggning.

Vad kostar en tomt?

Priset fastställds av kommunfullmäktige inför försäljning och beror bland annat på hur stor tomten är, liksom marknadläget och den geografiska placeringen.

Säljs tomterna byggklara i röjt skick iordningställda för byggnation eller finns det buskar, träd mm?

Tomterna säljs vanligtvis i befintligt skick.

Har tomterna framdragen el och vatten?

Nej, vanligen inte.

Vad kostar det att dra fram el, vatten och avlopp?

Uppgifter om anslutningsavgifter kan lämnas av E-On för anslutning till elnätet. För VA-anslutning hänvisar vi till VA SYD.

Kan jag tacka nej till anvisad tomt men ändå stå kvar i kön? Hur många gånger?

Ja det kan du, obegränsat antal gånger.

Vilka möjligheter finns det till en tomt i kommunen annat än genom kommunen?

Kommunen har sällan några uppgifter om privata fastighetsägare som exempelvis gör avstyckningar och försäljer tomter.

Finns det radon i huset jag tänker köpa?

Ring kommunledningsförvaltningens miljö- och byggavdelning på kommunen och efterfråga resultat av eventuella tidigare mätningar.

Får jag elda rivningsavfall? 

Nej, allt avfall som uppstår vid rivning ska hanteras på ett miljöriktigt sätt och lämnas till återvinning eller som farligt avfall. Mer information finns på webbsidan som heter Bygg och rivningsavfall.

Får jag elda sopor i värmepannan?

Det är enligt lag förbjudet att elda sopor i den egna värmepannan. Förbudet omfattar även avfall i form av t.ex. spillvirke, träpallar och annat bearbetat trämaterial.

Vad gäller för skyddsjakt av kaniner?

Kommunen bedriver i begränsad omfattning skyddsjakt. Läs mer om skyddsjakt i Burlövs kommun.

Vem ska jag vända mig till när jag ser djur som missköts?

Länsstyrelsen i Skåne län, Djurskydd 040-25 23 50.
Du hittar mer information om djurskydd på länsstyrelsens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..  

Ska inte hunden hållas kopplad?

Hunden ska hållas kopplad inom de områden som finns angivna i kommunens ordningsregler och ska under tiden 1 mars-20 augusti hållas under sådan tillsyn att den hindras från att löpa lös i marker där det finns vilt. Läs mer om hund och katt i Burlövs kommun här.

Vad gäller när jag ska resa utomlands med mitt sällskapsdjur?

Det är viktigt att djur som transporteras mellan länder inte för med sig smitta. Därför finns det regler för den som tar djur med sig över gränserna. Mer information om att resa med djur hittar du på Jordbruksverkets webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Får katten springa hur den vill?

Ja, nästan i varje fall. Det är dock kattägarens ansvar om katten medför olägenhet eller skada på annans egendom.

Hur gör jag om jag inte får barnomsorgsplats där jag har önskat eller om jag vill byta förskola?

Du får ställa sig i kö igen och ansöka om en ny plats.

Måste jag betala barnomsorgsavgift under sin semester?

Ja, I Burlövs kommun betalar man avgift 12 mån om året.

Hur lång uppsägningstid har jag?

I Burlövs kommun har vi 60 dagars uppsägning och du har rätt att använda platsen under tiden. Vid föräldraledighet gäller att du har rätt att behålla din heltidsplats 30 dagar efter syskons födelse, detsamma gäller vid arbetslöshet.
När det gäller fritidshem har du inte rätt att behålla platsen efter de 30 dagarna.

Hur lång tid tar det innan jag får plats?

Kommunen har 4 månader på sig att ordna plats, platsgarantin gäller.

Kan jag få förtur?

Nej i Burlövs kommun har ingen förtur.

Var skriver jag in min inkomst?

Inkomsten skrivs in i Burlövs kommuns webbportal Barnomsorg via webben - IST Förskola/fritidshem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Om du inte har någon inloggning kan du kontakta Medborgarservice, telefon: 040-625 60 00.

Vad kostar en barnomsorgsplats?

Klicka på länken för information om Burlövs kommuns taxor och regler som gäller för barnomsorgsplats. Öppnas i nytt fönster.

Min sambo/maka/make är inte vårdnadshavare till barnet som har placering, ska hens inkomst registreras och ligga till grund för barnomsorgsavgiften?

Ja, hushållets gemensamma bruttoinkomster ligger till grund för avgiften.

Ska jag säga upp min plats på förskolan när mitt barn börjar i förskoleklass?

Nej det behövs inte, platsen avslutas automatiskt dagen innan fritidshemmet startar i augusti om du har en 20 tim- eller heltidsplats. Du kan själv säga upp platsen tidigare om du inte har behov av omsorg under sommaren.
Har du 15 tim/vecka, allmän förskola, följer det läsårstiderna för skolan och avslutas automatiskt när skolan slutar i mitten av juni.

Om du har behov av omsorgstid utöver förskolklasstiden kl. 08.15–13.15 ska du ansöka om fritidshem. Det gör du på vår webbplats ”E-tjänst förskola & fritidshem” på kommunens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vad ska jag göra när jag har fått plats, vem ska jag kontakta?

Kontakta rektorn på den aktuella förskolan.

Vad är allmän förskola?

Alla barn ska, från och med höstterminen det år de fyller 3 år, erbjudas plats i förskola eller pedagogisk omsorg. Detta oavsett föräldrars sysselsättning, under minst 525 timmar om året, vilket motsvarar 3 timmar/dag eller 15 timmar/vecka. Detta är avgiftsfritt.

Vem har rätt till fritidshemsplats?

Barn till föräldrar som arbetar eller studerar.

Har Burlövs kommun nattomsorg för barn?

Burlövs kommun har ingen nattomsorg.

Vem har rätt till 20 timmar förskola/vecka?

Barn vars föräldrar är arbetssökande eller föräldralediga.

Vad kostar 20 timmar förskola/vecka?

Barn som är mellan 1-3 år kostar 3 % av hushållets sammanlagda inkomst och för barn mellan 3-5 år, från september månad som barnet fyller 3 år, 2,25 % av hushållets sammanlagda bruttoinkomst.

Vi ska separera, kan vi få delad faktura?

Ja, båda vårdnadshavare kan vara fakturamottagare och ansvara för sin del av platsen. Vänligen kontakta barnomsorgshandläggare i kommunen, ring Medborgarservice 040-625 60 00.

Hur gör jag om jag vill ha förskoleplats i annan kommun eller privat förskola?

Vänligen kontakta barnomsorgshandläggare i kommunen före placering påbörjas. Kontakta Medborgarservice 040-625 60 00 och fråga efter barnomsorgshandläggare.

Varför serverar Burlövs kommun lättmjölk?

Mjölk innehåller mycket kalcium och därför rekommenderas barn en halv liter mjölkprodukter per dag.
Ett skolbarn som dricker en halv liter 3-procentig mjölk får i sig 10 gram mättat fett, vilket är hälften av den rekommenderade mängden mättat fett för barn i åldern 6 till 9 år. Det blir då inte mycket utrymme kvar för ost, korv, köttbullar och grädde som också innehåller mycket mättat fett. En halv liter lättmjölk innehåller 2 gram fett. Ett ytterligare skäl till att dricka lättmjölk är att det är en viktig källa för D-vitamin som vi i Sverige har svårt att få i oss tillräckligt av. Lättmjölk och mellanmjölk är berikade med D-vitamin men det är inte standardmjölken.
Har du barn som äter dåligt och är underviktiga är det bättre att berika maten med rapsolja än att servera fet mjölk.

Hur mycket och vilket fett är bäst för barn?

Barn behöver fett för att växa och må bra. Men det är en vanlig missuppfattning att barn behöver extra mycket fett. Barn över två år behöver inte mer fett än vuxna. De flesta barn i Sverige äter ungefär lagom mycket fett totalt sett. Problemet är att de allra flesta får för lite av de nyttiga fetterna.


Barn behöver omega-3 och omega-6-fett för att hjärnan och synen ska utvecklas och fungera och för att kroppen ska kunna bygga upp och reparera celler. De behövs också för immunförsvaret. Kroppen kan inte själv tillverka omega-3 och omega-6 utan barn måste få i sig det via maten.


Livsmedelsverket rekommenderar matfetter med bra fettkvalitet, till exempel nyckelhålsmärkta sorter, i skolan för att barn behöver rätt sorts fett. Barn som växer och utvecklas behöver de nyttiga fetterna som finns i till exempel oljor, inte mättat fett som finns i smör.


Rådet handlar alltså inte om att barn behöver dra ner på mängden fett utan att de ska få tillräckligt av de nyttiga fetterna.

Hur är det med sockerintaget?

En undersökning av barns matvanor visar att barn äter alldeles för mycket feta, sockerrika men näringsfattiga livsmedel. Nästan en fjärdedel av kalorierna kommer från dessa livsmedel.

Om barnet ska få i sig alla näringsämnen kroppen behöver, utan att gå upp i vikt, finns det inte plats för särskilt mycket sådan mat. Vi försöker hela tiden att minimera tillsätt socker i maten och försöker jobba med naturliga livsmedel som kan upplevas som söta exempelvis rotfrukter.


Får jag väsnas hur som helst och när som helst?

Nej, olika regler gäller för olika typer av verksamhet, tider på dygnet och om störningen är ringa eller helt tillfällig. Grundläggande är att du ska ta hänsyn till sin omgivning.

Vilka regler gäller för växtlighet som står mot gata?

Burlovs kommun har tagit fram en broschyr som heter Klipp häcken Pdf, 6 MB, öppnas i nytt fönster.(pdf, 6 MB), klicka på länken för att ladda ned den.

Vem ska jag vända mig till när det luktar illa från Malmö hamn?

Vänd dig till miljöförvaltningen i Malmö stad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vad ska jag göra med råttor i min fastighet?

Insekter eller andra djur anses vara ohyra eller skadedjur när de befinner sig på en olämplig plats och i olämpligt antal.
På sidan om skadedjur och ohyra kan du läsa mer om vad du kan göra om du är i en situation där dessa skadedjur förekommer.

Jag vill byta skola inom kommunen?

Kontakta din nuvarande skolas expedition för att få blanketten ”Byte av skola”.

Kan jag välja vilken skola jag vill?

Du har fritt skolval och om det finns plats på skolan som du vill att sitt barn ska gå på så är det okej.

Hur ansöker jag om hemvård/hemtjänst?

Om du har behov av hemvård ansöker du om detta hos biståndshandläggaren på telefonnummer 040 - 625 60 00 eller skickar in en skriftlig ansökan. Biståndshandläggaren gör en utredning och en individuell bedömning av behovet. Läs mer om hjälp i hemmet här.

Hur får jag ett hjälpmedel?

Tekniska hjälpmedel kan lånas av kommunen om du har en funktionsnedsättning. Det är arbetsterapeut eller sjukgymnast som bedömer ditt behov och förskriver hjälpmedlet. Arbetsterapeut och sjukgymnast når du via kommunens växel 040 - 625 60 00.

Vad finns det för hjälp att få för en person som har missbruksproblem?

En person med missbruksproblem kan ansöka om bland annat samtalskontakt via öppenvårdsenheten Magnolian, kontaktperson eller missbruksbehandling på institution eller i öppenvård. Läs här för mer information om missbruksproblem i Burlövs kommun.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv » Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad: