Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Burlövsfestens första programsläpp!

Nu släpper vi äntligen de första artisterna som kommer att uppträda på Burlövsfesten! Festen kommer att bjuda på musik, dans, pyssel och en massa andra roliga aktiviteter. Det kommer att finnas något för alla åldrar! Burlövsfesten går av stapeln 7 september och kommer att ske i och runt Burlöv Center.

Här är de första bekräftade akterna till årets festival:

LIAMOO

2022 tävlade LIAMOO i Melodifestivalen med “Bluffin" som gick direkt till final och i år kom han på 4:e plats i Melodifestivalfinalen med låten “Dragon”. Liamoo ska också göra Sveriges OS låt till Paris OS i år. Nu kommer Liamoo till Burlövsfesten och avslutar dagen på vår utomhusscen!

Bella Winth

Bella Winth från Kristianstad har, med sitt nytänkande pop sound och sin otroliga sångröst kombinerat med skånsk dialekt, blivit en artist att hålla ögonen på - speciellt sedan hon släppte låten ‘Fucking Jävla Underbar’ som blev en succé och låg vecka efter vecka på virala listan både i Sverige och Norge.

Sandra Bjurman

Sandra Bjurman är låtskrivaren från Arlöv som synts i Eurovision-sammanhang genom åren och stod som vinnare år 2011 med låten ”Running Scared”. Sandra tar oss med på en intim resa och spelar sin senaste EP ”Who Is She?” tillsammans med sitt band. En skiva om att hitta tillbaks till livslusten, finna nytt mod och våga dra gränser.

 

Burlövsloppet är tillbaka!

Burlövsloppet är löp- och Familjeloppet som arrangeras av Arlövs Boll- och Idrottsförening i samarbete med Burlövs kommun. Loppet hålls i samband med Burlövsfesten lördagen den 7 september och det finns två olika klasser:

Burlövsloppet - 10 km, dam-och herr klass. Startavgift 100 kr.

Familjelopp för barn (och deras föräldrar om man vill) mellan 5-8 år samt 9-12 år. Familjeloppet är gratis att delta i, men man måste anmäla sig.

 

10 km-loppet är ett masstartslopp som börjar vid Burlöv Center för att sedan röra sig genom både Åkarp och Arlöv innan det avslutas vid Burlöv Center. Det kommer att vara tidtagning på alla som springer i både herr- och damklassen och loppet sponsras av Nordic Wellness.

 

Familjeloppet har startplats vid Burlöv Center och sedan springer man i Svenshögsområdet för att gå i mål igen vid Burlöv Center.

 

Anmälan görs via länkarna nedan. När du har anmält dig får du ett bekräftelsemail samt ett mail med instruktioner till hur man betalar startavgiften. Avgiften betalas via Swish eller bankgiro till Arlövs BI.

Stage Academy

7 september besöker Stage Academy Burlövsfesten igen! Ansök idag och få chansen att uppträda på stora utomhusscenen. En vinnare från Burlövsfesten går vidare till den nationella finalen.

 

Så går uttagningen till:

1. Gör en videoinspelning där du sjunger/spelar.


2. Skicka videon (eller länk till videon) i ett mail till info@stageacademy.se och kom ihåg att skriva Artist Burlövsfesten i ämnesraden.

 

Stage Academy ARTIST 2024 är en riksomfattande artisttävling som startade 2013 och den första vinnaren var Hanna Ferm. Sedan dess har tävlingen levererat talanger och skapat samarbeten till musikbranschen. Några tidigare deltagare är Tusse, Idolvinnaren Nadja Kasanesh, Klara Almström och superaktuella Arwin.

En färgglad bild med vimplar och foton på tre artister: Bella Winth, LIAMOO och Sandra Bjurman.

Senast uppdaterad: