Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Fakturor från Burlövs kommun skickas ut som digital post

Ett foto på en person som läser från en mobil och antecknar i ett block. På bilden finns grafik som anspelar på teknologi och digitalisering.

Med start i oktober skickar vi ut våra fakturor via digital post. Det innebär att du som har en digital postlåda får dina räkningar direkt i mobilen eller datorn. Nu fortsätter arbetet med att digitalisera fler ärenden och handlingar som i dagsläget skickas via traditionell post.

Varför digital post?

Det finns många fördelar med digital post:

Säkert

Digital post skickas på ett säkert sätt. Ingen obehörig kan läsa eller komma åt din post eftersom du loggar in med din e­legitimation.

Hållbart

När du tar emot din post digitalt bidrar du till ett mer hållbart samhälle genom att behovet av papper och transporter minskar.

Tillgängligt

Med din e­legitimation kan du läsa din digitala post och betala räkningar direkt i mobilen, dygnet runt och var du än befinner dig.

Så påverkar det dig

Du som redan har en digital brevlåda:

Du behöver inte göra någonting! All post från oss kommer auto­ matiskt att skickas till din digitala brevlåda. Om du inte vill få vår post digitalt behöver du anmäla det till din digitala postlåda.

Du som redan får e-fakturor från Burlövs kommun:

Dina fakturor kommer fortsatt att skickas till din internetbank. Om du vill få övrig post digitalt behöver du skaffa dig en digital brevlåda.

Du som inte har en digital brevlåda:

För att få din post digitalt behöver du ansluta dig till en digital brevlåda ­- Kivra, Min myndighetspost eller Billo. Om du idag får pappersfakturor från oss och saknar digital brevlåda kommer du att fortsätta få dina fakturor som vanligt.

Senast uppdaterad: