Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Hälsohylla och simtips på Burlövsbadet

Man i simbassäng med badmössa och simglasögon som ger tummen upp.

Det är många rörelseprojekt som är igång i kommunen. Förutom Starka steg och satsningen på dansträning finns det även fina initiativ på Burlövsbadet, utöver de vanliga aktiviteterna. Du kan få simtips av erfarna instruktörer på helgerna och låna inspirerande böcker i något som kallas för Hälsohyllan.

Simtips varje lördag och söndag

Önskar du att du var mer bekväm i vattnet? Eller har du ett barn som skulle behöva öva på sin vattenvana? Nu erbjuder Burlövsbadet gratis simtips varje lördag och söndag klockan 13.00–15.00. Få hjälp av en utbildad siminstruktör som ger dig tips och övningar för att du ska känna dig tryggare i poolen. Vem är simtips för? Simtips kan vara aktuellt för såväl barn som vuxna som behöver förbättra sin simkunnighet i en säker miljö. Våra instruktörer är utbildade simlärare och stöttar dig.

Övning på såväl grunt som djupt vatten

Klockan 13.00–14.00 finns våra instruktörer i Motionsbassängen och hjälper dig som vill förbättra din simkunnighet i djupt vatten. Klockan 14.00–15.00 finns vi i Undervisningsbassängen för dig som hellre vill öva din simkunnighet i grunt vatten. Ingår i entréavgiften Alla är välkomna, vare sig du vill ha hjälp med teknik, grunderna i simning eller träna på din vattenvana. Simlärarna är väldigt duktiga och har många års erfarenhet. Du behöver inte boka, simtips ingår i den ordinarie entréavgiften.

Hälsohyllan på Burlövsbadet

Med Hälsohyllan på Burlövsbadet vill vi uppmuntra och underlätta för dig som är intresserad av att läsa om rörelseglädje och hållbar hälsa. Läs på plats på badet, eller ta med det du vill läsa hem. Återlämna sedan det du lånat på Burlövsbadet, eller varför inte besöka oss på biblioteket i Arlöv?

Senast uppdaterad: