Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Sveriges KvalitetsKommun 2021 är utsedd

visionsbild över hur Burlöv skulle kunna se ut i framtiden

Illustration: Nyrèns arkitektkontor

Den 2 maj på Kvalitetsmässan i Göteborg, stod det klart att det är Nacka kommun som utsetts till Årets KvalitetsKommun 2021. Burlöv var nominerade tillsammans med Höganäs, Nacka, Stockholms Stad och Vallentuna. Vi gratulerar Nacka till den fina utmärkelsen! 

"Inspirerande att fortsätta utveckla kommunen"

Kommundirektör Fredrik Löfqvist:

– Jag visste när jag började i Burlöv vid årsskiftet att jag kom till en fantastisk kommun med förtroendevalda och medarbetare som satsar på innovation, tillväxt, näringsliv, skolutveckling, bra vård och omsorg bland mycket annat. Det är inspirerande att få fortsätta denna resa för att utveckla kommunen för medborgarna och näringslivet, säger Fredrik Löfqvist. För vi nöjer oss inte med detta, vi är en utvecklingskommun som har fortsatt hög ambitionsnivå. Nu satsar vi och utmanar oss själva för att bli ännu bättre.

En av landets fem bästa kommuner

– Det är givetvis glädjande att många års målmedvetna satsningar har gett oss en nominering, även om vi inte nådde ända fram till förstaplatsen, säger Lars-Åke Ståhl som deltar i ett av sina sista uppdrag för som avgående kommundirektör i Burlöv. Att få avsluta sitt arbetsliv med att haft förmånen att leda en av Sveriges fem bästa kommuner är glädjande.

Senast uppdaterad: