Burlövs kommun

Utställningar

Trädgårdstomtar & Vänner

Vissa hatar dem och andra bara älskar dem. Ibland har de värsta hipsterskägget och ibland figurerar de tillsammans med ekorrar och möss. Vi talar såklart om trädgårdstomtar! Dessa små eller halvstora filurer ska till våren fylla vår trädgård i en utställning. Så nu behöver vi din hjälp! Har du en trädgårdstomte (liten eller stor) du skulle kunna tänka dig att låna ut? Vår trädgård kommer att vara inhägnad och de största dyrgriparna kommer att ställas ut inomhus.

Kontakta kultursekreterare Karin Lindbom på karin.lindbom@burlov.se så bestämmer vi en tid då ni kommer och lämnar eller så kommer vi och hämtar. Tack på förhand!


Vernissage 8 maj kl 12.00 i Möllegården kulturs trädgård

Öppen tisdagar, onsdagar och torsdagar 12.00-16.00


Djungelvrål & Ormkramar - en lekutställning för alla åldrar

Klä ut dig till tiger och kryp runt i en djungelkoja. Klappa en mjuk elefant och kela med ett gosigt lejon. Undersök smådjur i safaritältet. Spela djungelteater och chilla med en kompis i djungelhänget.

Glashallen, 10 oktober - 31 augusti


Charlotte Weibull - Sveriges enda folklivskonstnär!

Vad är en folklivskonstnär och vem var Charlotte Weibull egentligen? En utställning om ett unikt entreprenörskap, om kvinnors kraft och hur man bygger upp en samling i en föränderlig värld. Se utvalda föremål från hennes skattkammare och utforska hennes stora arkiv.

Weibullrummet, står tills vidare.


Kontakta oss

Kultur- och fritidschef

Reia Sofiadotter Collberg

reia.collberg@burlov.se

040-625 66 72

Senast uppdaterad: