Burlövs kommun
www.burlov.se

Välkommen till Burlövsbadet!
Burlövsbadet är vårt nya badhus. Tidigare fanns ett gammalt badhus som också hette Burlövsbadet.

På Burlövsbadet kan du simma, gå på gym, leka och ha kul.

Burlövsbadet

En flicka simmar under vattnet i en pool och ler mot kameran.

Badet kommer att stängas tillfälligt på grund av fjärrvärmearbete i vårt område

Öppettid tisdagen den 11 oktober 06.15-14.30


Vi planerar att öppna igen
onsdagen den 12 oktober 13.00 och har då öppet till kl 21.00


Badet kommer att vara stängt från tisdag eftermiddag till onsdag kl 13.00 på grund av ett arbete ska göras i fjärrvärmenätet i vårt område. För att kunna underhålla fjärrvärmenätet kommer E.ON tillfälligt stänga av värme och varmvatten i huset och i vårt område, vilket gör att vi inte kan ha öppet.


Vid eventuella förseningar i arbetet kan vi behöva öppna senare än planerat, håll utskik i våra sociala medier.

Burlövsbadet är Burlövs toppmoderna badhus. Här kan du ta ett dopp i någon av våra fyra bassänger, gymma med virtuell personlig tränare eller testa på interaktiv gruppträning i våra aktivitetsrum.

Burlövsbadet är en plats för liv och rörelse

Ledorden för Burlövsbadet är liv och rörelse. Hos oss ska alla kunna röra sig, ha kul och må bra. Vi erbjuder därför ett stort utbud av aktiviteter för såväl liten som stor. Babysim, gym, motionssim, gruppträning, vattengymnastik, barnkalas -

 

Burlövsbadet är en plats för alla! Efter ditt besök kan du sedan stanna till i vår bistro. Där kan du landa, ta en paus och njuta av fika, dryck och enklare rätter.

På Burlövsbadet bokar du våra pass och kurser i förväg. Det görs online via vårt bokningssystem. Du kommer alltid kunna köpa ditt inträde i kassan för allmänt bad och träning, men om du säkra din plats på någon av våra andra aktiviteter rekommenderar vi att du bokar i förväg.

Klicka här för att komma till vårt bokningssystem. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Burlövsbadet ligger på Badhusvägen 31 i Arlöv, bara ett stenkast från det gamla badet. Du kan enkelt resa hit med kollektivtrafiken, antingen med tåg (till Burlöv station) eller med buss (Hållplats Burlöv Kronetorp). Badet ligger i nära anslutning till en cykelväg och du kan givetvis även ställa bilen på vår parkering.

Här hittar du schemat för motionssim i 50-metersbassängen.50 meter (alla banor)

Kombination av 50 meter och 25/23,5 meter

Måndag

x


Tisdag

X


Onsdag

X


Torsdag


X

Fredag


X

Lördag


X

Söndag


X

Ta del av eventuella schemaändringar

Tänk på att ändringar i bassängschemat kan komma att ändras vid förändringar i verksamheten. Ibland sker stängningar p.g.a. tekniska problem. För att ta del av information kring detta rekommenderar vi att ni följer oss på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. & Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi städar i herr- respektive damomklädningsrum på följande tider. Det innebär att du under dessa tider får använda gruppomklädningsrum istället. Det innebär även att bastun är otillgänglig.

Måndagar

Herromklädingsrum och bastu är stängt fram till 08:15.

Tisdagar

Damomklädningsrum och bastu är stängt fram till 08:15.

Inne på badet hittar du fyra fantastiska bassänger.

I vår 50-metersbassäng (som vid behov kan delas på mitten och bli två bassänger) kommer vi förutom motionssim kunna anordna tävlingar av olika slag.


Vår undervisningsbassäng är mindre, 25 meter lång, och passar perfekt för simundervisning och allmänt bad.


Vi har en flexibel multibassäng med höj- och sänkbar botten som kan anpassas till det mesta. Bassängdjupet kan justeras från 0 till 2 meter. Denna bassäng används bara till babysim, vattengymnastik, rehab och de som behöver motionssimning i en lugn miljö.


I vår plaskvänliga barnbassäng kan våra allra minsta besökare bada och leka på ett tryggt och säkert sätt.

Senast uppdaterad:

Kultur & fritid