Burlövs kommun
www.burlov.se

Välkommen till Burlövsbadet!
Burlövsbadet är kommunens badhus.

 

På Burlövsbadet kan du simma, gå på gym, leka och ha kul.

Burlövsbadet

En flicka simmar under vattnet i en pool och ler mot kameran.

Badet stänger tidigare i helgen

Lördag 25 mars och söndag 26 mars stänger Burlövsbadet tidigare på grund av personalbrist. Badet kommer vara öppet men med förkortade öppettider.


Lördag 25 mars

kl. 08.00-15.30


Söndag 26 mars

kl. 08.00-15.30

Burlövsbadet är Burlövs toppmoderna badhus. Här kan du ta ett dopp i någon av våra fyra bassänger, gymma med virtuell personlig tränare eller testa på interaktiv gruppträning i våra aktivitetsrum.

Burlövsbadet är en plats för liv och rörelse

Ledorden för Burlövsbadet är liv och rörelse. Hos oss ska alla kunna röra sig, ha kul och må bra. Vi erbjuder därför ett stort utbud av aktiviteter för såväl liten som stor. Babysim, gym, motionssim, gruppträning, vattengymnastik, barnkalas, mm

Besök vår bistro

Efter ditt besök kan du sedan stanna till i vår bistro. Där kan du landa, ta en paus och njuta av fika, dryck och enklare rätter.

På Burlövsbadet bokar du våra pass och kurser i förväg. Det görs online via vårt bokningssystem. Du kommer alltid kunna köpa ditt inträde i kassan för allmänt bad och träning, men om du säkra din plats på någon av våra andra aktiviteter rekommenderar vi att du bokar i förväg.

Klicka här för att komma till vårt bokningssystem. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Burlövsbadet ligger på Badhusvägen 31 i Arlöv.

Du kan enkelt resa hit med kollektivtrafiken, antingen med tåg (till Burlövs station) eller med buss (Hållplats Burlöv Kronetorp). Badet ligger i nära anslutning till en cykelväg och du kan givetvis även ställa bilen på vår parkering.
På badhusets parkering närmast järnvägen finns 4 platser med laddpunkter för elfordon.

Här hittar du schemat för motionssim i 50-metersbassängen.50 meter (alla banor)

Kombination av 50 meter och 25/23,5 meter

Måndag

x


Tisdag

X


Onsdag

X


Torsdag


X

Fredag


X

Lördag


X

Söndag


X

Ta del av eventuella schemaändringar

Tänk på att ändringar i bassängschemat kan komma att ändras vid förändringar i verksamheten. Ibland sker stängningar p.g.a. tekniska problem. För att ta del av information kring detta rekommenderar vi att ni följer oss på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. & Instagram.

Vi städar i herr- respektive damomklädningsrum på följande tider. Det innebär att du under dessa tider får använda gruppomklädningsrum istället. Det innebär även att bastun är otillgänglig.

Måndagar

Herromklädingsrum och bastu är stängt fram till 08:15.

Tisdagar

Damomklädningsrum och bastu är stängt fram till 08:15.

50-metersbassäng

Bassängen är i huvudsak till för motionssim och vissa banor hyrs ut till förening för simträning. Ibland är 50-metersbassängen delad till en 25 m och en 23,5 m och blir på så vis två bassänger.

Se detaljerat schema eller fråga gärna vår personal när bassängen är öppen för 50 m längd eller delad i 25/23,5 m.


I 50-metersbassängen anordnas tävlingar av olika slag, vilket vi informerar om i förväg, så du kan planera dina besök.

Multibassäng

Vi har en flexibel multibassäng med höj- och sänkbar botten som kan anpassas till det mesta. Bassängdjupet kan justeras från 0 till 2 meter. Denna bassäng används bara till babysim, vattengymnastik, rehab och de som behöver motionssimning i en lugn miljö. Här har också Sydsim undervisning.
Se detaljerat schema eller fråga gärna vår personal när bassängen är öppen eller stängd.

Undervisningsbassäng

25 meter lång, och passar perfekt för simundervisning och allmänt bad. Under dagtid har vi skolsim här och på eftermiddagar och helg har Sydsim simskola i bassängen. När Sydsim har träning får övriga gäster bada, men i begränsad del av bassängen.

Barnbassäng

I vår plaskvänliga barnbassäng kan våra allra minsta besökare bada och leka på ett tryggt och säkert sätt.

Senast uppdaterad:

Kultur & fritid