Burlövs kommun
www.burlov.se

Burlövsbadet

En flicka simmar under vattnet i en pool och ler mot kameran.

Burlövsbadet STÄNGT - Uppdaterat 20240709

Hela Burlövsbadet är fortsatt stängt.

Pumparna för anläggningens spillvatten har lagt av, vilket innebär att vår källare fylls av vatten när vi spolar med vatten eller duschar . Ny pump är beställd, vi inväntar leverans och installation.

Besked om att kunna öppna under vecka 29 har kommit idag.

Uppdatering sker kontinuerligt.

Burlövsbadet är Burlövs toppmoderna badhus. Här kan du ta ett dopp i någon av våra fyra bassänger, gymma med virtuell personlig tränare eller testa på interaktiv gruppträning i våra aktivitetsrum.

Burlövsbadet är en plats för liv och rörelse

Ledorden för Burlövsbadet är liv och rörelse. Hos oss ska alla kunna röra sig, ha kul och må bra. Vi erbjuder därför ett stort utbud av aktiviteter för såväl liten som stor. Babysim, gym, motionssim, gruppträning, vattengymnastik, barnkalas, mm

Besök vår bistro

Efter ditt besök kan du sedan stanna till i vår bistro. Där kan du landa, ta en paus och njuta av fika, dryck och enklare rätter.

På Burlövsbadet bokar du våra pass och kurser i förväg. Det görs online via vårt bokningssystem. Du kommer alltid kunna köpa ditt inträde i kassan för allmänt bad och träning, men om du säkra din plats på någon av våra andra aktiviteter rekommenderar vi att du bokar i förväg.

Klicka här för att komma till vårt bokningssystem. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Burlövsbadet ligger på Badhusvägen 31 i Arlöv.

Du kan enkelt resa hit med kollektivtrafiken, antingen med tåg (till Burlövs station) eller med buss (Hållplats Burlöv Kronetorp). Badet ligger i nära anslutning till en cykelväg och du kan givetvis även ställa bilen på vår parkering.
På badhusets parkering närmast järnvägen finns 4 platser med laddpunkter för elfordon.

Här hittar du schemat för motionssim i 50-metersbassängen.50 meter (alla banor)

Kombination av 50 meter och 25/23,5 meter

Måndag

x


Tisdag

X


Onsdag

X


Torsdag


X

Fredag


X

Lördag


X

Söndag


X

Ta del av eventuella schemaändringar

Tänk på att ändringar i bassängschemat kan komma att ändras vid förändringar i verksamheten. Ibland sker stängningar p.g.a. tekniska problem. För att ta del av information kring detta rekommenderar vi att ni följer oss på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. & Instagram.

Vi städar i herr- respektive damomklädningsrum på följande tider. Det innebär att du under dessa tider får använda gruppomklädningsrum istället. Det innebär även att bastun är otillgänglig.

Måndagar

Herromklädingsrum och bastu är stängt fram till 08:15.

Tisdagar

Damomklädningsrum och bastu är stängt fram till 08:15.

Torsdagar

Grupp 1 och Grupp 2 omklädningsrum är stängt fram till 08:15.

Fredagar

Flexomklädningsrum är stängt fram till 08:15.

50-metersbassäng

Bassängen är i huvudsak till för motionssim och vissa banor hyrs ut till förening för simträning. Ibland är 50-metersbassängen delad till en 25 m och en 23,5 m och blir på så vis två bassänger.

Se detaljerat schema eller fråga gärna vår personal när bassängen är öppen för 50 m längd eller delad i 25/23,5 m.


I 50-metersbassängen anordnas tävlingar av olika slag, vilket vi informerar om i förväg, så du kan planera dina besök.

Multibassäng

Vi har en flexibel multibassäng med höj- och sänkbar botten som kan anpassas till det mesta. Bassängdjupet kan justeras från 0 till 2 meter. Denna bassäng används bara till babysim, vattengymnastik, rehab och de som behöver motionssimning i en lugn miljö. Här har också Sydsim undervisning.
Se detaljerat schema eller fråga gärna vår personal när bassängen är öppen eller stängd.

Undervisningsbassäng

25 meter lång, och passar perfekt för simundervisning och allmänt bad. Under dagtid har vi skolsim här och på eftermiddagar och helg har Sydsim simskola i bassängen. När Sydsim har träning får övriga gäster bada, men i begränsad del av bassängen.

Barnbassäng

I vår plaskvänliga barnbassäng kan våra allra minsta besökare bada och leka på ett tryggt och säkert sätt.

Senast uppdaterad:

Kultur & fritid