Burlövs kommun
www.burlov.se

Våra aktiviteter

Ungdomar spelar på ett bordsfotbollsspel och skrattar

Hos oss kan du hitta på en massa roligt! Vi anordnar många olika aktiviteter som du kan ta del av på din fritid. Du kan till exempel vara med i någon av våra tävlingar, delta i vår skaparverkstad eller testa på att spela in musik i vår studio.

Du är med och bestämmer

Våra aktiviteter anpassas efter vad våra medlemmar, ungdomarna, vill. För oss är det viktigt att alla aktiviteter genomsyras av gemenskap och delaktighet. Vårt mål är att aktiviteterna ska vara ungdomsbaserade, det vill säga att ungdomarna själva planerar och genomför dem. Vår roll är att finnas med och hjälpa till när det behövs!


Du kan följa oss på Instagram för att hålla dig uppdaterad: @ungiburlov. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där skriver vi hela tiden om pågående och kommande aktiviteter. Många av våra digitala aktiviteter och tävlingar sker via just Instagram.


Exempel på aktiviteter

Lärogrupper

Våra lärogrupper finns till för dig som vill lära dig mer om ett särskilt ämne. Här kan du testa på odling, bli bättre på matlagning eller träna på att debattera. Finns det något speciellt du vill engagera dig i? Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att komma igång!

Digitala aktiviteter

Fler och fler av våra aktiviteter har blivit digitala. Några av de aktiviteter vi anordnar digitalt är Q&A's, tävlingar och quizzar. Du hittar mer information på vår Instagram.

Skaparverkstad

I vår skaparverkstad får du testa på alla möjliga sorters pyssel och hantverk. Målning, virkning, stickning och annat kul!

Musikstudio

Pangeja är en lokal som ligger på Vårbogården, mitt mellan husen vid Rapsvägen och Kornvägen i Arlöv. Här får du som är 13–20 år möjlighet att testa att spela in musik på riktigt i vår proffsiga musikstudio. 


Medlemskap

För att delta i våra aktiviteter behöver du vara medlem. Medlemsskapet innebär att du själv har ansvar att förstå och förhålla dig till våra regler och arbetssätt. För att bli medlem behöver du få ett godkännande av din vårdnadshavare. Kontakta oss eller besök någon av våra aktiviteter, så berättar vi mer!

Senast uppdaterad:

Kultur & fritid