Burlövs kommun
www.burlov.se

Föreningar i Burlöv

en grupp människor staplar sina händer på varandra

Burlövs kommun har ett levande föreningsliv. Här finns bland annat sport-, kultur- och humanitära föreningar. Vill du engagera dig på din fritid? Här hittar du information som kan vara till hjälp.

Föreningsregistret

I Burlövs kommun finns många olika föreningar, såväl inom kultur och idrott som studieförbund och humanitära föreningar. I föreningsregistret kan du söka efter och se vilka föreningar som finns i kommunen. Om du upptäcker en förening som verkar intressant kan du här hitta kontaktuppgifter och länkar till föreningens hemsida.

Stöd till föreningar och medborgarinitiativ

Du som är registrerad som ansvarig för en förening har även möjlighet att söka stöd i föreningsregistret. Det finns stöd till idrottsföreningar, pensionärsföreningar, studieförbund, kulturföreningar samt stöd för medborgarinitiativ.

Boka lokal till din förening

Behöver du boka en lokal till din förening? I kommunens bokningssystem kan du se lediga tider på våra anläggningar. Du kan välja att boka såväl enskilda som återkommande tider.

Lotteritillstånd

Som förening i Burlöv kan du ansöka om lotteritillstånd. Endast ideella allmännyttiga organisationer kan beviljas lotteritillstånd. Du kan ladda ner en blankett längre ner på sidan. Ansökan skickas sedan till kommunen. Enligt Spellagen är utbildnings- och kulturnämnden tillståndsmyndighet för lotterier.

Kontakta oss

Fritidsverksamheten

E-post: fritid@burlov.se

Senast uppdaterad:

Kultur & fritid