Burlövs kommun

Friskvård

Gruppträning

Som arbetsgivare är det viktigt att du engagerar dig i din och dina medarbetares hälsa och välmående. Motivera och inspirera till ett hälsosammare liv. Vi är anslutna till flera friskvårdsportaler.

Engagera dina medarbetare var och när som helst. Nöjda medarbetare stannar längre, är mer engagerade och mer benägna att se sig som ambassadörer för ditt arbetsgivarvarumärke.

 

Läs mer om Benify Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Med friskvårdsbidraget insatt på ett kort blir det enklare för både företaget och den anställde. Har ni lunchförmån via oss är det ett och samma kort. Varje transaktion dras automatiskt från en av kortets två plånböcker och kvittohanteringen är helt digital. Förutom enkelheten med kvittoredovisning direkt i appen finns andra fördelar, bland annat att den anställde har full koll på friskvårdspengarna i appen och slipper göra egna utlägg.

 

Läs mer om Edenred Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gör det enkelt för dina medarbetare att uppleva sitt bästa jag. Eftersom måendet hos dina medarbetare alltid kommer ge inverkan på din organisation eller på ditt företag är det viktigt att du prioriterar och investerar i deras hälsa. Och genom att erbjuda dem ett friskvårdsbidrag genom Epassi är det möjligt – utan att det kostar dig mer tid.

 

Läs mer om Epassi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Minimal administration som spar tid och pengar. Som hälsopartner arbetar vi nära våra kunder. Medarbetarna skapar framgången. Wellnet arbetar med arbetsgivare som tar hälsa på allvar i syfte att skapa hållbara medarbetare och ett hälsosamt varumärke.


Läs mer om Wellnet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Kontakta mig för mer information och offert

Stefan Sjöström

Badchef
E-post: stefan.sjostrom@burlov.se

Telefon: 040-625 63 53

Senast uppdaterad:

Kultur & fritid