Burlövs kommun
www.burlov.se

Burlövsfesten 2024

Bild med texten "Burlövsfesten. 7 september 2024. Save the date!"

Burlövsfesten är Burlövs kommuns årliga folkfest! Den arrangeras i samarbete med lokala föreningar och näringsidkare för att ge Burlövs invånare en härlig dag - full av musik, dans, god mat och roliga aktiviteter.

Burlövsfesten 2024 går av stapeln den 7 september

Nu är årets datum för Burlövsfesten bestämt - den 7 september kommer hela Burlöv fira! Vi jobbar för fullt för att göra årets folkfest till den bästa hittills, och vi behöver din hjälp.

En man står på scenen i svart skinjacka och solglasögon. Ungdomar står vända mot artisten och dansar framför scenen. Lila ljus och rök fyller scenen.

Skicka in förslag på akter till Burlövsfesten 2024!

Vem vill du se på Burlövsfesten? Fram till den 28 februari kan du önska vilka artister du skulle vilja se på årets fest - missa inte det!

 

Skicka ett mail till burlovsfesten@burlov.se och skriv namnet på artisten i ämnesraden!

Burlövsfesten söker volontärer!

Vill du vara med och arrangera årets största folkfest i Burlöv? Vi har en perfekt möjlighet för dig som vill vara med och lära dig mer om evenemangsproduktion. Har du erfarenhet av att ha arbetat med andra event tidigare är det ett plus men inget krav!

 

Låter det som något för dig? Skicka ett mail till oss på burlovsfesten@burlov.se senast den 31 mars, så får du mer info.

Kontakta oss

Har du frågor om årets största folkfest?

burlovsfesten@burlov.se

 

Senast uppdaterad:

Kultur & fritid