Burlövs kommun

GRL – Gemenskap och Rörelse för tjejer i Burlöv Kommun

Maria och Leonita

Maria, projektledare för GRL tillsammans med Leonita, danslärare i projektet.

För att uppmuntra till mer rörelse och ökat välmående bland unga i Burlövs kommun pågår nu en satsning för dig som tjej i åldern 12-20 år. Satsningen handlar lika mycket om att umgås med likasinnade personer på en trygg plats som att röra på dig tillsammans med erfarna tränare och instruktörer.

Just nu erbjuds olika aktiviteter i form av dans och gymträning. Alla aktiviteterna är helt gratis och ingen förkunskap krävs!

Höstens preliminära schema!

Träningstyp

Dag

Tid

Plats

Ledare

Streetdance

Tisdagar

16.00-17.00

Kulturskolan

Maria

Gymträning

Onsdagar

15.30-16.30

Burlövsbadet

Maria

Dancehall/afrobeat

Fredagar

17.00-18.00

Vårbogården

Leonita

 

Ingen föranmälan, bara kom!

Information om aktiviteterna

Leonita

Dancehall/afrobeat med Leonita

Under dessa dansklasser utvecklas vi ständigt till det bättre. Vi fokuserar på energin och kraften vi har inom oss. Den stora danslokalen används som en möjlighet att släppa ut olika känslor såsom glädje, ilska och sorg genom dansen för att sedan lämna med en lättnad i kroppen. Det är en klass för alla, inga förkunskaper krävs! Vi samarbetar och skapar förståelse för varandra för att få en fin och harmonisk stund tillsammans. Hoppas att just DU vill delta!

Gym Burlövsbadet

Gymma på Burlövsbadet

Kom och träna gratis med andra tjejer på Burlövsbadets nya gym! Det finns möjlighet att antingen träna själv eller att vara med på cirkelträning i grupp med andra. Styrketräna i maskiner eller konditionsträna på löpband-välj själv! Maria finns på plats som coach. Välkommen att prova på!

 

 

Maria

Streetdance med Maria

Kom in i en kravlös miljö där vi har en rolig stund tillsammans. Vi dansar till hiphop-, house- och popmusik och du får lära dig grunderna i de olika dansstilarna. Kom som nybörjare eller om du dansat tidigare, vi försöker anpassa nivån för alla.

Håll dig uppdaterad!

Ung i burlövs Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. publiceras det löpande information om projektet som utvecklas efterhand utifrån de önskemål som kommer in.

Bidra till projektet!

Du har även möjlighet att vara med och påverka utformningen av projektet. Kom med idéer, genom att skicka meddelande till maria.carlsson@burlov.se eller skicka ett meddelande till Ung i Burlövs Instagram.

Senast uppdaterad:

Kultur & fritid