Burlövs kommun

Årets Hållbara Företagare

Amelie Gustafsson (kommunstyrelsens ordförande), Fredrik Löfqvist (kommundirektör) gratulerar Pernilla Lindörn-Prabert och Johan Hultén, Zeotech AB på Företagarkvällen 2022

Priset tilldelas ett företag eller verksamhet som arbetar strategiskt och innovativt för bättre hållbarhet. Med syfte att uppmärksammar de företagare som på ett eller annat driver hållbarhetsfrågor i sin verksamhet.

Burlövs kommun i samarbete med Företagarna Öresund och Swedbank vill bidra till att lyfta företag och verksamheter som väljer att arbeta långsiktigt, strategiskt och hittar nya lösningar för bättre hållbarhet i sin organisation. Hållbarhet kan rymmas inom flera områden såsom miljömässig hållbarhet, social hållbarhet och finansiell hållbarhet. Vi välkomnar både sökande som nyligen startat initiativ inom hållbarhet och de verksamheter som redan har etablerade arbetssätt för god hållbarhet.

Kriterier för Årets Hållbara Företagare

  • Företagaren ska ha sin huvudsakliga verksamhet och säte i någon av Burlöv, Kävlinge, Lomma eller Staffanstorps kommun.
  • Företagaren ska arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor i den dagliga verksamheten.
  • Företagaren ska vara en god och inspirerande förebild.
  • Företagaren ska visa på långsiktiga, strategiska och innovativa åtgärder för bättre hållbarhet, gärna med mätbara resultat.

Välkommen att nominera

Välkommen att nominera den företagare som du anser vara värd utmärkelsen Årets Hållbara Företagare. Det går bra att nominera sig själv. Nomineringensperioden pågår fram till och med 31 januari 2024.

Jury

Juryn består av representanter från Företagarna Öresund, Swedbank och Sparbanken Skåne. Juryns beslut kan inte överklagas.

Finalister till Årets Hållbara Företag från Burlöv

Företag:

År:

Pernilla Lindörn-Prabert och Johan Hultén, Zeotech AB

2022

Kontakta oss

Näringslivssamordnare

Krister Persson

040-625 63 29
krister.persson@burlov.se

Anna Stening Frost

040-625 61 80

anna.frost@burlov.se

Näringslivssamordnarens ansvar är att vara den enkla vägen in till kommunen när du har frågor eller behöver hjälp med kommunal service för att lyckas med din verksamhet. Näringslivssamordnaren hjälper dig gärna och förmedlar kontakt till övriga tjänstepersoner beroende på ärende. 

Senast uppdaterad:

Näringsliv & arbete