Burlövs kommun

Årets Vägvisare - Arbete

Peter Rodenberg tilldelas näringslivspriset av Burlövs Företagsgrupp på Företagarkvällen 2024. Med i bild är Fredrik Löfqvist, Liselott Lading, Jörgen Segerhag och Desirée Pettersson.

Burlövs Företagsgrupp utser Årets Vägvisare - Arbete och Årets Vägvisare - Trygghet. Priserna utses av Burlövs Företagsgrupp och tilldelas på Företagarkvällen i maj på Arlövs Teater.

Peter Rodenberg med företaget Cirkel K i Arlöv utsågs till Årets Vägvisare - Arbete 2024 på Företagarkvällen.

 

Att man kan göra skillnad på riktigt, har Robert Rodenberg visat genom ett tätt samarbete med kommunen. Med ett ständigt leende och med ett stort samhällsengagemang har han hjälp ungdomar att komma på rätt bana. Han är lokalpatriot och älskar att göra business i Burlöv.

Owe Håkansson och Ghada El-Kaswani med företaget BranteviksGruppen AB utsågs till Årets Vägvisare - Arbete 2023 på Företagarkvällen.

 

Owe Håkansson har genom ett mångårigt engagemang skapat kunskap och kontakter. Owe har visat att tålamod, flit och handlingskraft gör skillnad.

Owe har agerat som mentor och hanterat utmanande arbetsmarknadsfrågor, med fokus på kvalite och mångfald. Owe är en mästare i att stödja och hjälpa, så väl människan som samhället.

 

Nominera till Burlövs Företagsgrupp

Burlövs Företagsgrupp vill verka för ett Burlöv där människor är trygga och känner trivsel. Burlövs Företagsgrupp ser hur människor utvecklas genom sitt arbete och de vill bidra till att fler invånare kommer i sysselsättning, blir självförsörjande och får möjlighet att växa.

 

För att lyfta fram företagare som gör viktiga insatser på dessa områden, har vi instiftat ett årligt pris: Årets vägvisare Arbete, som delas ut på Burlövs Kommuns Företagarkvällen (maj). Priset går till ett företag/företagare/individ som gjort eller gör skillnad. Med skillnad menar Burlövs Företagsgrupp, att individen ska ha gjort något ”på riktigt”!

 

Skicka in din motivering med namn och företag till kontakt@burlovsforetagsgrupp.se

 

Årets Vägvisare - Arbete har tilldelas följande:

Peter Rodenberg, Cirkel K

2024

Owe Håkansson och Ghada El-Kaswani, BranteviksGruppen AB

2023


 

Kontakta oss

Näringslivssamordnare

Krister Persson

040-625 63 29
krister.persson@burlov.se

Anna Stening Frost

040-625 61 80

anna.frost@burlov.se

Näringslivssamordnarens ansvar är att vara den enkla vägen in till kommunen när du har frågor eller behöver hjälp med kommunal service för att lyckas med din verksamhet. Näringslivssamordnaren hjälper dig gärna och förmedlar kontakt till övriga tjänstepersoner beroende på ärende. 

Senast uppdaterad:

Näringsliv & arbete